Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Rafael Campallo

Rafael Campallo és un ballarí de flamenc nascut a Sevilla. Als 11 anys va començar els seus estudis de flamenc amb José Galván, una formació que posteriorment va ampliar amb Manolo Marín. Als 16 anys, Rafael Campallo ja actuava en solitari com a artista convidat a Espanya i al Japó. Flamenco Barcelona, Tablao Flamenco Cordobes

Rafael Campallo és un ballarí de flamenc nascut a Sevilla. Als 11 anys va començar els seus estudis de flamenc amb José Galván, una formació que posteriorment va ampliar amb Manolo Marín. Als 16 anys, Rafael Campallo ja actuava en solitari com a artista convidat a Espanya i al Japó. El 1992 es va incorporar al famós espectacle “Azabache” de l’Exposició Universal de Sevilla i va ser seleccionat per María Pagés per “Tango”, un espectacle que es va estrenar a la Biennal de Sevilla. El 1996 va participar a “Por aquí te quiero ver” de Manuel Soler i “La Raíz del Grito” de Manuela Carrasco. També s’incorpora a la Companyia de Dansa Andalusa, dirigida per Mario Maya.

 

El 1999 el nou director José Antonio el incorpora com a coreògraf i primer ballarí de “Golpes de la Vida”. Aquest mateix any guanya el Premi Desplante al Festival de Cante de Las Minas i comença a col·laborar amb Vicente Amigo. Més tard va començar a participar en obres com “Flamenco se escribe con jota” de Miguel Ángel Berna i va estrenar la seva producció “Puente de Triana” al Festival de Jerez 2010. A la Biennal de Sevilla el 2012 va ser un dels artistes convidats a participar en la gala de cloenda. 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more