Tornar als artistes

flamenco

Rocío Reyes

Neix a Sevilla, on comença a ballar als 6 anys. Cursa estudis professionals a l'Escola de Dansa "Matilde Coral", en l'especialitat de Flamenc, ampliant la seva formació amb artistes com Rafael Campallo, Milagros Mengíbar, Javier Barón, Susana Casas, Junco, Juan Polvillo i La Choni, entre altres professionals.

Neix a Sevilla, on comença a ballar als 6 anys. Cursa estudis professionals a l’Escola de Dansa “Matilde Coral”, en l’especialitat de Flamenc, ampliant la seva formació amb artistes com Rafael Campallo, Milagros Mengíbar, Javier Barón, Susana Casas, Junco, Juan Polvillo i La Choni, entre altres professionals.

 

 

Ha estat cos de ball a la companyia flamenca Antonio Andrade, en gira amb l’espectacle Carmen, així com a la companyia flamenca Juan Polvillo, amb qui ha participat en la programació de les XXII i XXIII edicions del Festival Flamenc de Jerez.

 

 

Podem veure-la a diferents tablaos del panorama nacional. Llicenciada en psicologia, compagina les gires i actuacions amb el seu treball com a docent i directora de la seva pròpia escola de ball, Rdoble Flamenco.

 

 

Recentment, ha estat primer premi a la ‘Cantiña de Pinini’ al Concurs coreogràfic de ball flamenc CreArte, celebrat a Utrera (Sevilla) el passat mes de desembre.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more