Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Sara Barrero

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a l'edat de 16 anys, treballant en els diferents tablaos de la ciutat comtal: El Carmen, Los Tarantos ia El Cordobes de Barcelona.

NOM: Sara Barrero Ferreiro, Sara Barrero

LLOC DE NAIXEMENT: Barcelona, ​​1979

ESTUDIS: Comença els seus estudis de ball amb els professors Ana Márquez, la Tani, La Chana i Antonio El Toleo.

TRAJECTÒRIA: Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a l’edat de 16 anys, treballant en els diferents tablaos de la ciutat comtal: El Carmen, Los Tarantos ia El Cordobes de Barcelona.

L’any 2002, amb 22 anys viatja per primera vegada al Japó (Osaka i Tòquio) per treballar en el tablao El Flamenc com a primera balladora per un període d’1 any.

Durant el període comprès entre 2003 i 2011, ha treballat en nombrosos festivals flamencs tant a nivell nacional com internacional entre els quals cal destacar el Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet, alçant-se amb el primer premi Carmen Amaya, al Festival Grec de Barcelona, ​​Art flamenc de Catalunya, Festival flamenc de Cornellà, Ciutat Vella, l’FestivalDe Calaix, flamenc pa ‘tos de Madrid, el Festival de la Unió a Múrcia, la Biennal de Sevilla o, a nivell internacional en esdeveniments tan destacats com el Festival Mont de Marsans o els Festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França, el Festival flamenc de Londres, el Festival flamenc de Tòquio, el Festival de Jazz de Praga, o el Festival flamenc dels EUA, entre molts altres.

Al llarg de la seva carrera ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d’altres.

Durant el període comprès entre 2005 i 2009, treballa per a la companyia de Maite Martín i Belén Maya en l’espectacle Flamenc de Cambra.

Entre 2000 i 2011 treballa com a docent impartint classes a diferents escoles de dansa; Escola Amor de Déu, Escola Paca García, Escola Iñaqui Márquez, Escola José de la Vega, Barceloneta Dansa, etc …

FESTIVALS: Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet. Festival Grec de Barcelona. Art Flamenc de Catalunya. Festival flamenc de Cornellà i el de Ciutat Vella. FestivalDe Calaix, Flamenc pa ‘tos de Madrid. Festival de la Unió a Múrcia. Biennal de Sevilla.

Festival Mont de Marsans. Festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França. Festival Flamenc de Londres. Festival Flamenc de Tòquio. Festival de Jazz de Praga. Festival flamenc de EUA.

PREMIS: Primer PremioCarmen Amaya al Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet.

Sara Barrero

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more