Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Sara Barrero

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a l'edat de 16 anys, treballant en els diferents tablaos de la ciutat comtal: El Carmen, Los Tarantos ia El Cordobes de Barcelona.

NOM: Sara Barrero Ferreiro, Sara Barrero

LLOC DE NAIXEMENT: Barcelona, ​​1979

ESTUDIS: Comença els seus estudis de ball amb els professors Ana Márquez, la Tani, La Chana i Antonio El Toleo.

TRAJECTÒRIA: Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a l’edat de 16 anys, treballant en els diferents tablaos de la ciutat comtal: El Carmen, Los Tarantos ia El Cordobes de Barcelona.

L’any 2002, amb 22 anys viatja per primera vegada al Japó (Osaka i Tòquio) per treballar en el tablao El Flamenc com a primera balladora per un període d’1 any.

Durant el període comprès entre 2003 i 2011, ha treballat en nombrosos festivals flamencs tant a nivell nacional com internacional entre els quals cal destacar el Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet, alçant-se amb el primer premi Carmen Amaya, al Festival Grec de Barcelona, ​​Art flamenc de Catalunya, Festival flamenc de Cornellà, Ciutat Vella, l’FestivalDe Calaix, flamenc pa ‘tos de Madrid, el Festival de la Unió a Múrcia, la Biennal de Sevilla o, a nivell internacional en esdeveniments tan destacats com el Festival Mont de Marsans o els Festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França, el Festival flamenc de Londres, el Festival flamenc de Tòquio, el Festival de Jazz de Praga, o el Festival flamenc dels EUA, entre molts altres.

Al llarg de la seva carrera ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d’altres.

Durant el període comprès entre 2005 i 2009, treballa per a la companyia de Maite Martín i Belén Maya en l’espectacle Flamenc de Cambra.

Entre 2000 i 2011 treballa com a docent impartint classes a diferents escoles de dansa; Escola Amor de Déu, Escola Paca García, Escola Iñaqui Márquez, Escola José de la Vega, Barceloneta Dansa, etc …

FESTIVALS: Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet. Festival Grec de Barcelona. Art Flamenc de Catalunya. Festival flamenc de Cornellà i el de Ciutat Vella. FestivalDe Calaix, Flamenc pa ‘tos de Madrid. Festival de la Unió a Múrcia. Biennal de Sevilla.

Festival Mont de Marsans. Festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França. Festival Flamenc de Londres. Festival Flamenc de Tòquio. Festival de Jazz de Praga. Festival flamenc de EUA.

PREMIS: Primer PremioCarmen Amaya al Festival Joves Valors de la ciutat de L’Hospitalet.

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

Sara Barrero

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Tour gastronòmic

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.