Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Saray “La Pitita”

Saray Fernández, coneguda com Saray La Pitita, va néixer a Granada el 1988. Pertanyent a una saga d'artistes flamencs, és filla del guitarrista José Fernández. Comença a ballar amb 16 anys comença a formar-se amb grans artistes de flamenc i amb 18 anys a ballar en els tablaos de flamenc. Poc temps després es trasllada a ballar a Madrid, on Joaquín Corts la coneix i decideix contractar-la per a la seva companyia com una de les primeres balladores de la seva companyia, amb la qual ha recorregut nombrosos punts de tota la geografia internacional. A més, Saray La Pitita ha treballat amb grans artistes com Farru, Josemi Carmona, Jorge Pardo o Rubén Dantas.

Saray Fernández, Saray La Pitita, neix a Granada el 1988 en una família de tradició flamenca, Els Fernandez de “Graná”. Saray, que va començar a ballar des de nena dins de l’ambient d’una saga d’artistes, és filla del guitarrista granadí José Fernández. Amb 16 anys, Saray La Pitita comença a formar-se amb grans artistes com Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito o Joana Amaya.

Amb 18 anys comença a treballar en solitari en els tablaos de Granada i poc temps després la conviden a ballar Madrid, on es fa coneguda com Saray “La Pitita” treballant en tablaos i teatres de la capital. És a Madrid on Joaquín Cortés la va conèixer i va decidir contractar-la com una de les primeres balladores de la seva companyia, amb la qual ha recorregut nombrosos punts de la geografia internacional. En l’actualitat, Saray La Pitita treballa en solitari i l’han acompanyat grans artistes com són Antonio Fernández Montoya “Farru”, Josemi Carmona, Jorge Pardo o Rubén Dantas entre altres grans artistes de la cultura flamenca.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more