Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Sergio Aranda

Amb només 11 anys va començar la seva formació al Conservatori Professional de dansa de Màlaga. A los 17 años, va ser seleccionat per formar part de la primera Biennal de Flamenc de Màlaga el 2005 anomenada "Málaga Flamenca" presentada al Teatre Miguel de Cervantes de Màlaga i amb actuacions en grans teatres d'Andalusia, on Sergio es constitueix com una revelació del ball.

Amb només 11 anys va començar la seva formació al Conservatori Professional de dansa de Màlaga. A los 17 años, va ser seleccionat per formar part de la primera Biennal de Flamenc de Màlaga el 2005 anomenada “Málaga Flamenca” presentada al Teatre Miguel de Cervantes de Màlaga i amb actuacions en grans teatres d’Andalusia, on Sergio es constitueix com una revelació del ball.

El seu professional professional es dispara, portant-lo a recorrer gran part de la geografia nacional i guanyant nombrosos èxits en els festivals internacionals a Suècia, Xangai, Chicago, Colòmbia, Miami, Àustria, Alemanya, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Suïssa, Colòmbia, Algèria o Memphis, entre altres.

El 2006, amb el espectacle malacità “Biznaga” Sergio representa l’essència dels palmes flamencs més característics de la seva ciutat a Barcelona, ​​Saragossa, Londres i Nova York, entre d’altres. Sergio aconsegueix el primer premi en el XVII Concurs Nacional de ball “Aniya la Gitana” de Ronda on se li presenta l’oportunitat d’participar al Festival Flamenc de Ronda.

En 2008 crea l’espectacle “Málaga Baila, Sevilla Canta” junto a la sevillana Isabel Fayos estrenant-se al Teatre Alameda de Màlaga. L’any 2009 realitza la producció del seu primer espectacle “Pasito a Paso” on representa en ell la seva curta però intensa trajectòria en el món del ball flamenc.

A causa de la seva gran experiència ja en el món del flamenc Sergio ha impartit nombrosos cursos i classes magistrals de ball flamenc en nombrosos centres, com l’Escola de Flamenc de “La Tani” (Barcelona), el Centre d’Art Flamenc i Dansa Espanyola Amor de Déu (Madrid), l’Escola de Carlota Santana (Nova York) o l’Escola Iberia de Tokio (Japó) i ha realitzat diverses classes magistrals a EUA (Chicago, Los Ángeles, Nova York, Las Vegas, etc.).

El seu últim treball presentat al Festival Flamenc de Riversaltes (França) on va presentar “Enjundia Flamenca” i que tornarà a presentar-ho al públic Malagueño en la IV Edició de la Biennal d’Art Flamenc de Màlaga, a l’Auditori Edgar Neville.

Sergio ha actuat en infinitat de festivals i teatres nacionals i internacionals de gran importància com el Festival de Nou Barris de Barcelona, ​​la Cumbre Flamenca de Madrid, el Festival Mundial de Música de Xangai, el Festival Suma Flamenca al Teatre Albéniz de Madrid, el Festival Flamenc a San Pedro del Pinatar de Múrcia (2006), la gira per Holanda amb el espectacle “Destemplà” de María Juncal (2008), el Festival Internacional de Flamenc de Berlín o la gira per Canadà i EUA al costat del musical de Disney “El Rey León “(2011)

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more