Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Tuto Fernández

El Tuto va començar a tocar a l'edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona. Tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

NOM: Justo Fernández, ‘El Tuto’

LLOC DE NAIXEMENT: Barcelona

FAMÍLIA: Pertany a una família d’artistes, el seu pare és el guitarrista Justo Fernández i el seu oncle és El Juanele.

TRAJECTÒRIA: El Tuto va començar a tocar la guitarra amb l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a la ciutat de Barcelona. Tot i que és molt jove, Justo Fernández ‘Tuto’, treballa amb artistes de la talla de Sara Baras, Farru, el Carpeta o Karime Amaya i ha participat en espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés , Duquende i Ginesa Ortega.

Sens dubte aquest guitarrista porta una trajectòria imparable i demostra amb cada acord de guitarra la seva vàlua sobre els escenaris. En l’actualitat, el barceloní Just Fernández El Tuto ‘ha visitat Tablao Flamenco Cordobes en nombroses ocasions compartint escenari amb altres grans artistes del món del flamenc com Farru, El Carpeta, Karime Amaya, David Cerreduela o El Yiyo.

Tuto

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more