Tornar a les notícies
maig 18, 2022

La Filmoteca Nacional programa la projecció de ‘Carmen, Carmen, Carmen’, producció de Tablao Flamenco Cordobes

El proper 7 de desembre la Filmoteca Nacional programa a Madrid la projecció de 'Carmen, Carmen, Carmen', espectacle produït per Tablao Flamenco Cordobes en homenatge a la immortal bailaora Carmen Amaya i que serà presentat pel seu director i guionista Luis P. Adame, que estarà al costat de Karime Amaya, bailaora i neboda néta de Carmen Amaya.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

'Carmen, Carmen, Carmen'

El proper 7 de desembre la Filmoteca Nacional programa a Madrid la projecció de ‘Carmen, Carmen, Carmen’, espectacle produït per Tablao Flamenco Cordobes en homenatge a la immortal bailaora Carmen Amaya i que serà presentat pel seu director i guionista Luis P. Adame, que estarà al costat de Karime Amaya, bailaora i neboda néta de Carmen Amaya.

 

La producció catalana, que es projectarà a les 20:30 al Cinema Doré (Carrer de Santa Isabel, 3), compta amb la participació de José Maya, Karime Amaya, Belén López i La Tana entre altres grans artistes i s’emmarca dins de l’ cicle de Cinema Gitano Dikhipen.

 

A més de la producció de Tablao Flamenco Cordobes, el cicle de cinema també programa entre el 3 i el 8 de desembre el documental ‘Helios Gómez, tinta i munició’ de Pilar Távora, el documental ‘Romipen’ d’Helena Bayona, ‘Maria de la O ‘de Ramon Torrado i’ Peret, jo sóc la rumba ‘de Paloma Zapata.

 

 

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.