Tornar a les notícies
maig 18, 2022

La Filmoteca Nacional programa la projecció de ‘Carmen, Carmen, Carmen’, producció de Tablao Flamenco Cordobes

El proper 7 de desembre la Filmoteca Nacional programa a Madrid la projecció de 'Carmen, Carmen, Carmen', espectacle produït per Tablao Flamenco Cordobes en homenatge a la immortal bailaora Carmen Amaya i que serà presentat pel seu director i guionista Luis P. Adame, que estarà al costat de Karime Amaya, bailaora i neboda néta de Carmen Amaya.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

'Carmen, Carmen, Carmen'

El proper 7 de desembre la Filmoteca Nacional programa a Madrid la projecció de ‘Carmen, Carmen, Carmen’, espectacle produït per Tablao Flamenco Cordobes en homenatge a la immortal bailaora Carmen Amaya i que serà presentat pel seu director i guionista Luis P. Adame, que estarà al costat de Karime Amaya, bailaora i neboda néta de Carmen Amaya.

 

La producció catalana, que es projectarà a les 20:30 al Cinema Doré (Carrer de Santa Isabel, 3), compta amb la participació de José Maya, Karime Amaya, Belén López i La Tana entre altres grans artistes i s’emmarca dins de l’ cicle de Cinema Gitano Dikhipen.

 

A més de la producció de Tablao Flamenco Cordobes, el cicle de cinema també programa entre el 3 i el 8 de desembre el documental ‘Helios Gómez, tinta i munició’ de Pilar Távora, el documental ‘Romipen’ d’Helena Bayona, ‘Maria de la O ‘de Ramon Torrado i’ Peret, jo sóc la rumba ‘de Paloma Zapata.

 

 

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more