Tornar a les notícies
maig 18, 2022

El Junco i David Palomar, en la programació de maig de Tablao Cordobes, reben el Premi “El Público” 2019 de Canal Sur

El quartet flamenc “ Qué pasaría si pasara” integrat per El Junco, David Palomar, Roberto Jaén i Ricardo Rivera van rebre el Premi “El Público” 2019 a les Arts Escèniques de Canal Sur.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Davant la presència d’autoritats de la Junta d’Andalusia i una infinitat de personalitats destacades del flamenc, Canal Sur Ràdio i Televisió va lliurar el passat 11 de març en una gran Gal·la, el Premi “El Público” 2019 a les Arts Escèniques per l’espectacle ‘Qué pasaría si pasara’, format per El Junco i David Palomar, artistes freqüents de Tablao Flamenco Cordobes, a més de Roberto Jaén i Ricardo Rivera.

 

 

Aquest gran espectacle va ser guardonat gràcies a l’èxit que ha tingut durant els últims anys. En aquesta posada en escena, els artistes flamencs deixen veure alguns tics que existeixen en el flamenc a través d’un humor molt intel·ligent i molt flamenc autèntic de Cadis.

 

 

El Junco i David Palomar, acompanyats d’un excel·lent elenc flamenc com Rosario Toledo o David Cerreduela protagonitzaran “Trobades a la Cimera del Ball” del 4 al 17 de maig en l’històric tablao de les Rambles de Barcelona.

 

David Palomar en Tablao Flamenco Cordobes

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more