Tornar a les notícies
maig 18, 2022

El Junco i David Palomar, en la programació de maig de Tablao Cordobes, reben el Premi “El Público” 2019 de Canal Sur

El quartet flamenc “ Qué pasaría si pasara” integrat per El Junco, David Palomar, Roberto Jaén i Ricardo Rivera van rebre el Premi “El Público” 2019 a les Arts Escèniques de Canal Sur.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Davant la presència d’autoritats de la Junta d’Andalusia i una infinitat de personalitats destacades del flamenc, Canal Sur Ràdio i Televisió va lliurar el passat 11 de març en una gran Gal·la, el Premi “El Público” 2019 a les Arts Escèniques per l’espectacle ‘Qué pasaría si pasara’, format per El Junco i David Palomar, artistes freqüents de Tablao Flamenco Cordobes, a més de Roberto Jaén i Ricardo Rivera.

 

 

Aquest gran espectacle va ser guardonat gràcies a l’èxit que ha tingut durant els últims anys. En aquesta posada en escena, els artistes flamencs deixen veure alguns tics que existeixen en el flamenc a través d’un humor molt intel·ligent i molt flamenc autèntic de Cadis.

 

 

El Junco i David Palomar, acompanyats d’un excel·lent elenc flamenc com Rosario Toledo o David Cerreduela protagonitzaran “Trobades a la Cimera del Ball” del 4 al 17 de maig en l’històric tablao de les Rambles de Barcelona.

 

David Palomar en Tablao Flamenco Cordobes

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.