show flamenc

45º Aniversario del Tablao Flamenco Cordobes en Barcelona

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Cordobés té una cita ineludible amb l'art en el mes d'abril, un mes de litúrgies i fires flamenques que té el seu corresponent ressò a la Barcelona cosmopolita i flamenca. La nostra empresa reuneix en aquest mes un elenc de grans talents com són Amador Rojas, José Maya, Sergio Aranda, Karime Amaya, Belén López, Águeda Saavedra, Maria Victòria, Sara Barrero, David Cerreduela, Israel Cerreduela, Tuto, La Tana, Manuel Tane , El Bocaillo, Juan Manzano "Coco" i Rafael "Chispa".
Artistes

Tablao Cordobés té una cita ineludible amb l’art en el mes d’abril, un mes de litúrgies i fires flamenques que té el seu corresponent ressò a la Barcelona cosmopolita i flamenca.

La nostra empresa reuneix en aquest mes un elenc de grans talents com són Amador Rojas, José Maya, Sergio Aranda, Karime Amaya, Belén López, Águeda Saavedra, Maria Victòria, Sara Barrero, David Cerreduela, Israel Cerreduela, Tuto, La Tana, Manuel Tane , El Bocaillo, Juan Manzano “Coco” i Rafael “Chispa”. Amb ells estrenarem el dia 30 al Palau de la Música Catalana l’espectacle “Viure Flamenc”.

El dia 27 d’abril la Fundació Tablao Cordobés presentarà, previ a l’estrena, la programació dels actes de l’any 2015 amb els que celebrarem el 45è Aniversari de Tablao Flamenco Cordobes, que ha estat un referent de lleialtat als principis estètics d’aquest art en cada dècada des de 1970.

Tornant al nostre espectacle, la presència dels intèrprets elegits, protagonistes en els escenaris i festivals especialitzats, ens garanteixen un mes a la cimera del món flamenc.

Anirem desenvolupant la informació corresponent al repertori i actes que tindran lloc cada dia d’aquest mes.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more