show flamenc

Trobades a la cimera del ball

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenco Cordobes ha aconseguit reunir un elenc d'artistes de primera categoria. Una trobada en la cimera del ball del que sorgirà un espectacle únic que de segur romandrà a la retina dels que ho vegin. Segueix llegint, voldràs venir.
Artistes

Karime Amaya
Neboda-néta de Carmen Amaya, Karime és una bailaora de reconegut prestigi internacional que ja ha enlluernat als espectadors de mig món amb la seva força i temperament. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrir o Mont-de-Marsan són algunes de les ciutats a les que ha portat el seu propi espectacle recollint èxits de crítica i de públic. Karime ha col·laborat amb els artistes flamencs més importants d’aquest segle i aquest mes estarà amb nosaltres en exclusiva en Tablao Flamenco Cordobes.
el Yiyo
Només durant la primera meitat de desembre, i en línia amb el compromís de Cordobes amb els joves talents, tornen l’art i l’explosivitat del Yiyo, unes de les joves promeses del ball que més està donant de parlar. Nascut a Badalona i de pares gitanos de Jaén, Miguel Fernández “El Yiyo” complementa la seva passió pel flamenc amb una formació en dansa clàssica i contemporània. Això, sumat a la seva atlètica explosivitat, li permet deslligar tot l’art i el temperament sobre una tècnica sòlida de ball, resultant en un espectacle autèntic i d’una qualitat inqüestionable.
Sara Barrero
Acompanyant-durant la primera meitat del mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes, posseeix una extensa i valuosa carrera a les seves esquenes.
guitarra
Tuto – Jove guitarrista amb una trajectòria que sembla imparable. Va començar a tocar a l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona i, malgrat la seva joventut, ja ha treballat amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.
Eugenio Santiago
Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Posseeix un gran cantarella flamenc i és ja capaç d’acompanyar tots els pals del flamenc. Ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el segon premi del certamen internacional de l’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament al cante per bulerías.
canti
Maria del Mar Fernández
Cantaora gaditana, va debutar com a professional amb tan sols 14 anys i ja ha passat per multitud d’escenaris de tot el món. El 2011 va donar el salt a la fama després d’interpretar un tema titulat “Senyoreta” per a una pel·lícula de Bollywood titulada “ZNMD”, amb una acollida multitudinària a l’Índia. Aquesta fama la va portar a produir el seu conegut àlbum “Una gaditana a Bollywood”.
Juan Manzano “Coco”
Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN, l’acompanya allà on va. Suma a això una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat. Es tracta de tota una institució del flamenc a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.
Antonio Campos “Bocaillo”
Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Junco, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Losa, Marco Flores, Olga Pericet o la Moneta. De pare granadí, posseeix un talent especial per cantar per tangos d’aquesta regió.
Luis el Granaíno
Nascut en el si d’una família d’artistes granadins, va començar a realitzar actuacions per tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres. Ha actuat amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, el Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament del disc Kantata. Posseeix un cant pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more