show flamenc

Trobades en el cim del ball

De 20 de Marzo fins 31 de Marzo

Entrades
Tornar als espectacles
José Maya Torna també el cor i l'elegància de José Maya. Nen prodigi nascut en una família d'artistes, inicia la seva carrera en els escenaris al Teatre Albéniz amb només nou anys, compartint cartell amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez o Enrique Morente. Considerat un dels artistes flamencs més importants del món, ha treballat al costat d'estrelles de la música internacional com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels últims anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, els Farruco o Israel Galván, entre molts altres. Juan de Juan A finals de març comptarem amb l'emblemàtic bailaor Juan de Juan. Natural de Sevilla, Juan ha participat en els espectacles més importants en escenaris i tablaos de tot Espanya, en els Festivals de flamenc internacionals i les escenes de teatres com City Center de Nova York, Champs Elysées de París, Teatre Nacional de Milà, Teatre Nacional de Costa Rica, Teatre Belles Arts de Mèxic, Teatre Teresa Carreño de Veneçuela, Teatre Nacional de Brasília, Teatre de l'Òpera de Polònia, Teatre Bunkamura Orchard Hall de Tòquio, Teatre Sadler 's Wells de Londres entre molts altres. Karime Amaya Al març seguim comptant amb la passió i l'art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.
Artistes

David Cerreduela
Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat també en nombrosos discos. Actualment es troba col·laborant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto
Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a grans com Montse Cortés o Farruquito i la seva trajectòria sembla imparable.

Eugenio Santiago
Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Posseeix un gran cantarella flamenc i és ja capaç d’acompanyar tots els pals del flamenc. Ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el segon premi del certamen internacional de l’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament al cante per bulerías.

Manuel Tane
Aquest mes, només el 31 i 31, també tenim la sort de comptar amb Manuel Tane, un autèntic cantaor gitano de Jerez de la Frontera. El seu cant ha estat definit com “salvatge” per artistes i crítics. Manuel porta aquesta qualificació amb orgull ja que la seva forma d’expressar el flamenc posseeix un atractiu ancestral, un sentit atàvic poques vegades oïda.

Mara Rei
Nascuda el 9 de Març de 1979 a Madrid, a molt primerenca edat va començar a donar les primeres passes a Mèxic en teatres com Belles Arts i Coba Rossa, al costat del seu Pare Tony Rei (guitarrista) i el seu germà Antonio Rei, reconegut guitarrista, concertista , solista i creador de música per a grans companyies. Durant anys ha treballat com a balladora i cantaora costat de Manuela Carrasco, Els Farruco, Poveda, el Pipa, Duquende, etc. i ha actuat en grans festivals com la Biennal de Flamenc i el Festival de Jerez. La cantaora madrilenya actuarà en Tablao Flamenco Cordobes l’1 al 26 d’abril.

Juan Fernández

Ezequiel Montoya
Jove cantaor sevillà membre del clan dels Farruco. Criat des de nen envoltat de flamenc debutar als nou anys, i des de llavors ha seguit cantant per Espanya i països com Colòmbia, França o Portugal, acompanyant al cant a artistes de la talla de Manuela Carrasco, la Farruca o Raimundo. Sent predilecció per la Seguiriya, la Bulería i la Soleá, i, es diu, el seu cant transmet molt sentiment alhora que plora molt bé la veu.

Trobades en el cim del ball

El corazón y la elegancia de José Maya, niño prodigio nacido en una familia de artistas, junto con Juan de Juan, el emblemático bailaor natural de Sevilla, y Karime Amaya, sobrina-nieta de Carmen Amaya y una bailaora de consolidado prestigio internacional, juntos sobre el histórico escenario de Tablao Flamenco Cordobes. Bienvenidos a Encuentros en la Cumbre del Baile.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more