show flamenc

Febrer 2016 Tablao Flamenco Barcelona

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
El flamenc més internacional, flamenc Barcelona Des Tablao Flamenco Cordobes sempre ens hem volgut acostar al públic local, que vegin el flamenc amb respecte i que sentin com a seva una manifestació artística amb tant arrelament a Catalunya. Seguim treballant en això, per recuperar un èxit i un prestigi que sí que té internacionalment resultat del gran treball de professionals i artistes com els que tenim aquest mes amb nosaltres.
Artistes

El flamenc més internacional, flamenc Barcelona

Des Tablao Flamenco Cordobes sempre ens hem volgut acostar al públic local, que vegin el flamenc amb respecte i que sentin com a seva una manifestació artística amb tant arrelament a Catalunya. Seguim treballant en això, per recuperar un èxit i un prestigi que sí que té internacionalment resultat del gran treball de professionals i artistes com els que tenim aquest mes amb nosaltres.

Després de diversos anys establerta i creant els seus propis espectacles amb gran èxit als EUA, Auxi Fernández torna a Cordobes amb un nou pes artístic, nominada als premis ACE a New York, com a millor producció de teatre musical 2014 amb l’espectacle “Flamenco”.

Karime Amaya, una de les principals representants del flamenc més internacional, estarà amb nosaltres tot el mes de febrer. Actua any rere any al Festival de Flamenc de Albuquerque, i ha actuat en multitud de prestigiosos escenaris internacionals com l’Arts Presenters 46th Annual Members Conference, de Nova York; el tablao El Flamenco, a Tòquio; Festival Quito Flamenc; Festival Art Flamenc de Mont-de-Marsan a França; el Festival d’Art Flamenc Monterrey i molts altres, ja sigui amb el seu propi espectacle o en companyia d’algunes de les majors figures del món del flamenc com Antonio Canales o Farruquito.

Tornem a rebre el Yiyo, una de les joves perles del flamenc a Catalunya, que també ha obtingut un gran èxit a Portugal, França i Taiwan i a la resta d’Espanya, guanyant-se el dret a ser considerat un dels projectes amb més futur del ball flamenc, especialment després del seu èxit en la Suma Flamenca de Madrid. Protagonista de l’espectacle El Yiyo: Somni flamenc ha compartit cartell amb emblemes del flamenc català com Mayte Martín o Duquende.

Segueix amb nosaltres aquest mes de febrer Sara Barrero, bailaora de gran pes artístic en el flamenc de Catalunya. Ha actuat en multitut de teatres i festivals arreu del món: Festival Mont de Marsans o els Festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França, el Festival Flamenc de Londres, el Festival Flamenc de Tòquio, el Festival de Jazz de Praga , o el Festival flamenc de EUA.

Al costat d’ells, el nostre gran elenc de músics, viatgers consumats, acostumats a viatjar per tot el món i visitar els teatres més importants: David Cerreduela i Tuto a la guitarra i Manuel Tañé, Antonio Luque “Canito”, Juanjo de Nayeli i Mª del mar Fernández al cant.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more