show flamenc

Flamenc Juliol

De Juliol fins Juliol

Entrades
Tornar als espectacles

Aquest juliol, Tablao Flamenco Cordobes ballarà amb El Tete Fernández, Joel Vargas . L'històric Tablao de Las Ramblas de Barcelona, ​​​​que l'any 2020 va celebrar el seu 50è aniversari, comptarà també amb els cantants Bocaillo, Luis el Granaíno, Miguel de La Tolea, entre d'altres, així com grans guitarristes com David Cerreduela, El Tuto o Tati.

 

Dansa

 

El Tete

Ricardo Fernández, conegut com El Tete, és un jove ballarí nascut a Badalona en el si d'una família gitana i que, malgrat la seva joventut, ja s'ha guanyat un lloc en l'àmbit del ball flamenc. Germà del bailaor El Yiyo Fernández, a través de la seva força i elegància demostra una gran maduresa artística en cada actuació, que ha merescut grans crítiques per part dels aficionats i professionals del flamenc. Entre els seus referents més directes hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà El Yiyo.

 

Yoel Vargas

El bailaor català Yoel Vargas és una jove promesa de la dansa que, amb només 17 anys, ja ha estat premiada nombroses vegades al Certamen Coreogràfic de Madrid o al Certamen Coreogràfic del Districte de Tetuán, entre d'altres.

 

Sara Barrero

Sara Barrero, ballarina habitual del Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera als 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival Flamenc dels EUA entre molts altres i ha compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La. Yerbabuena. Cal destacar que al Festival de Valors Joves de la ciutat de l'Hospitalet, alça com a primer premi Carmen Amaya.

 

Susana Casas

La Susana va començar a ballar quan només tenia 8 anys amb José Galván. Posteriorment, va continuar la seva formació amb Matilde Coral i Manolo Marín.

 

Susana Escoda

Ballarina que forma part d'una jove generació d'artistes catalans de gran talent. Va fer els seus primers passos professionals al Tablao Cordobés. Ha compartit escenari amb els seus artistes més importants i amb el seu marit Antonio Toleo ha recorregut el Japó en nombroses ocasions.

 

Cantar

 

Lluís el Granaino

Luis el Granaíno porta l'art flamenc a les venes des de petit. El flamenc forma part de la seva vida des dels dos anys, quan va començar a cantar gràcies a pertànyer a una família de grans artistes.

 

 

Miguel de la Tolea

Tot i néixer a Barcelona, ​​aquest cantaor ha viscut a moltes ciutats des que acompanyava la seva mare a les ciutats a les quals viatjava per ballar, per la qual cosa des de ben petit ha estat en contacte amb l'art flamenc i des de molt jove. va començar a cantar i ballar en festes flamenques.

 

 

 

Bocaillo

 

Antonio Campos Saavedra, nascut a Barcelona l'any 1983, al barri del Bon Pastor, va créixer des de petit en un ambient flamenc, sent el seu avi cosí germà de Porrina.

 

Davinia Jaén

 

Va començar la seva carrera als 14 anys a Jerez, va actuar en nombrosos tablaos i clubs de la ciutat i va aprendre de Juan Parrilla al teu tablao El Lagar de uncle Parrilla.

 

 

 

David Cerreduela

 

Fill del famós guitarrista El Nani i nét d'un guitarrista, que explica la seva precocitat a l'escenari. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores, i Merche Esmeralda.

 

El Tuto

 

El Tuto va començar a tocar als 14 anys al Tablao del Carmen de Barcelona. Encara que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantants com Montse Cortés, Duquende o Ginesa Ortega.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more