show flamenc

Gala de les estrelles flamenques

De 1 de juliol fins 31 de juliol

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

 

José Maya

El cor i l'elegància de José Maya han tornat. Nens prodigi nascut en una família d'artistes, va començar la seva carrera al teatre Albéniz als nou anys, compartint escenari amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez i Enrique Morente. Considerat un dels artistes de flamenc més importants del món, ha col·laborat amb estels de música internacionals com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels darrers anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, los Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

 

 

 

Karime Amaya

Juntament amb José Maya serà el ballarí Karime Amaya, membre de la família Amaya i neboda de "La Capitana" Carmen Amaya, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia nou anys i des de llavors ha actuat en festivals i teatres de tot el món com el Festival Internacional d'Albuquerque als Estats Units, el Festival Quito, el Festival d'Art Flamenco Mont-de-Marsan a França, el flamenc Monterrey Festival d'Art o el Festival de Flamenc de Jerez entre molts altres. D'altra banda, el ballarí Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al novembre de 2018 al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

 

 

 

Paloma Fantova

Paloma Fantova és una ballarina de flamenc nascuda a Cadis, que va començar a ballar molt jove. Als quatre anys va començar a sentir-se flamenc i als vuit anys va guanyar el concurs de talent de TVE "Premis Veu Veu". Paloma Fantova va participar a les coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per tot el món, com ara Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar a l'espectacle "Calé" de Joaquín Cortés i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes a Barcelona amb la presentació del seu espectacle "Sensibilidades". La bailaora també ha participat en les obres de Tomatito i en la mostra en homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, produïda per Tablao Flamenco Cordoobes, juntament amb Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019, Paloma Fantova va presentar el seu nou espectacle al Festival de Jerez: CUNA.

 

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera professional a l'edat de 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Flamenco Festival dels Estats Units entre molts altres han compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal assenyalar que en el Festival Joves Valors de la ciutat de L'Hospitalet, sorgint com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

 

Tete Fernández

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut el 2000 al si d'una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el camp de ball flamenc. La fortalesa i l'elegància de la dansa de Ricardo Fernández el porten al cim. "El Tete" mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les quals sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els últims anys "El Tete" ja ha actuat com a resident en salons i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb què ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

Artistes

Guitarristes

 

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes de flamenc més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 anys va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores i Merche Esmeralda. Més tard es va incorporar a la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves guitarristes de flamenc més prometedors de Barcelona. Eugenio Santiago ja ha estat reconegut amb diversos premis, entre els quals destaquen el primer premi del Certamen Internacional d’Hospitalet i el primer premi al millor acompanyament de les veus per part de Bulerías. Eugenio Santiago ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Farru, Juan de Juan, Belén López, Morenito d’Illa, Joselillo Romero o Simón Roma entre molts altres.

 

 

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona al si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha tocat a destacats personatges com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

 

Cantants

 

 

 

La Fabi

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cadis). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquest gran cantant ha cantat per a grans figures del ball i es desenvolupa a la perfecció en els cantes de compás. A més de tocar amb la companyia de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món. El 2018 La Fabi llança el seu àlbum “Fruto y Flores”.

 

 

 

Juan Manzano “El Coco” (El coco)

Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamencs de Barcelona. Autèntic i amb flamenc al seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç de cantar temperamental, rica en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

Antonio Campos “Bocaillo”.

Aquest cantant català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat de flamenc des que el seu avi era el cosí de Porrina. Es va formar com a cantant professional a Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

 

 

 

Luis EL Granaino

Nascut en una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i s’especialitza en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

 

Antonio Fernández

Pinnacle of Dance

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more