show flamenc

GUARDONATS 2024

De 01/01/2024 fins 30/01/2024

Entrades
Tornar als espectacles

Flamenco… at the Tablao!

Durant el mes de gener us presentem alguns dels joves guardonats durant el curs 2023/2024 amb els premis de flamenc més rellevants d'Espanya i Catalunya acompanyats d'altres artistes ja consolidats.

 

Vanesa Coloma

Una ballarina de flamenc nascuda a Madrid que estudia Dansa Espanyola i Flamenc al Conservatori Reial de la mateixa ciutat. El 2008, va guanyar el Premi Nacional "Perla de Cádiz" per Alegrías, i el 2017 va ser semifinalista al Concurs Internacional de Cante de Las Minas. El 2015, va estrenar l'espectacle "FlamenKlórica".

 

Rocío Garrido

Va començar els seus estudis als 7 anys amb professors destacats. Ha rebut premis com el "WORLD RECORD GUINNESS 2010" en taconeig i el "MELÓ D'OR" a "LO FERRO". La seva carrera inclou actuacions a festivals internacionals, guanyant l'award "DESPLANTE" al Festival Internacional de Cante de las Minas 2023. Ha presentat espectacles com "De tus alas, mi raíz" i dirigeix l'Escola de Flamenc Rocío Garrido des del 2017.

 

Soraya Clavijo

Ballarina de flamenc premiada de Jerez de la Frontera. Va començar la seva carrera a Sevilla als 19 anys i va destacar en festivals nacionals i internacionals. Va guanyar el Premi Nacional per Bulerías Carmen Amaya el 2004 i ha participat en projectes i espectacles, com "De Buena Rama" amb Joselito Fernández. El seu ball ha tingut impacte en discos i col·laboracions, com l'àlbum "VAREKAI" amb Rycardo Moreno. El 2023, va impressionar amb "O D I S E A" al Festival de Jerez.

 

Carmen Moreno

Ballarina nascut a Almeria, graduat al Conservatori de Dansa de Màlaga. Format per artistes importants com Pastora Galván, La Lupi, Chiqui de Jerez o Carmen "La Talegona", entre altres.

 

Lorena Oliva

Ballarina catalalana guanyadora del 1r Premi al II Concurs Internacional de Dansa de Barcelona. Ha compartit l'escenari amb grans artistes flamencs com "Farruquito" a la producció "Vivir Flamenco" de Tablao Flamenco Cordobes.

 

Sara Barrero

Aquest ballarina catalana va començar la seva carrera professional als 16 anys. Ha compartit l'escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d'altres.

 

Carlos Velázquez

Ha girat pel món formant part de les companyies de ballet més importants del país. Ha participat en les obres "Carmen" i "Il Trovatore" sota la direcció de Franco Zefirelli, amb Belén López, i ha estat ballarí solista amb la seva pròpia companyia al Teatre Muñoz Seca.

 

Yoel Vargas

Graduat pel Conservatori Professional de l'Institut del Teatre el 2021 (Barcelona) i recentment guardonat amb el Premi Honorífic a l'Educació Professional en les Arts de Catalunya. Actualment és membre de la Companyia de Dansa de Manuel Liñán i ha estrenat recentment les seves pròpies peces com a creador en festivals de Barcelona i Madrid.

 

José 'Escarpín'

Va començar els seus estudis als 7 anys amb grans mestres com els grans Juan Ramírez, Carlos Velázquez, Alfonso Losa, Jose Maya, Nino Reyes, Antonio Canales, Tony "El Pelao" i LaTati, entre d'altres. És el guanyador del "WORLD RECORD GUINNESS 2010" de taconeig i guanyador del festival "MELÓN DE ORO" de "LO FERRO", l'únic ballarí del món amb aquest premi.

Programación Enero Tablao Flamenco Cordobes

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more