show flamenc

Joves Talents del Ball febrer

De 16 de Febrero fins 28 de Febrero

Entrades
Tornar als espectacles
Ball Karime Amaya Torna a tablao flamenc Cordobes la bailaora Karime Amaya. Neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional, el seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.   Miguel "El Rubio" Bailaor Sevillano, ha viatjat per tota la geografia espanyola participant en molts espectacles, actuant amb la Família Fernández, Ricardo Miño, Farruco, ruixar Molina, Remedios Amaya, Pastora Galván, "L'Argentina", entre altres. Destaca la seva participació a la Biennal Del Flamenc de Sevilla, l'espectacle amb Pastora Galván, la seva actuació al Festival Internacional "WOMAD" amb la Cantaora "L'Argentina" i al Festival Internacional de Flamenc en l'homenatge a Paco de Lucía al Japó.   Cristina Aguilera Bailaora Titulada en dansa espanyola pel Conservatori Carmen Amaya de Madrid. Entre les seves moltes actuacions destaquen la seva participació en la XX edició de la Biennal de Sevilla amb el seu espectacle "Cor obert", al XX Festival de Jerez amb la companyia de Fuensanta "La Moneta" i la presentació de l'espectacle "Granada" al costat de Alba Heredia a la programació de Flamenc Ve del Sud.   Sara Barrero Acompanyant-los durant els dies 17 i 18, és mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes amb una extensa i valuosa carrera a les seves esquenes.   Àgueda Saavedra Si no vas poder veure-la durant la primera meitat de febrer, Águeda segueix en Tablao Flamenco Cordobes només fins al dia 17. Sens dubte una de les més joves perles del flamenc de Màlaga: Águeda Saavedra (17 de febrer). Natural de Nerja (Màlaga), va obtenir dues vegades consecutives el primer premi del Certamen de Dansa de Riba-roja del Túria, una fita que li va comportar una beca per a la companyia de dansa del cèlebre coreògraf Antonio Najarro. Gràcies a això entra en l'elit de la dansa flamenca, col·laborant amb figures com Manuel Liñán o els Pericet en els seus espectacles. Habitual ja en els escenaris dels millors tablaos de la geografia espanyola, és una de les majors promeses de la seva generació.
Artistes

guitarra

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat també en nombrosos discos. Actualment es troba col·laborant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a grans com Montse Cortés o Farruquito i la seva trajectòria sembla imparable.

 

Cant

 

Antonio Campos “Bocaillo”

Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc flors, Olga Pericet o la Moneta. De la mà de grans cantaores per ballar, com Manuel Tane, Antonio Villar, Ros de Pruna o el Coco, acaba de polir el seu talent.

 

Luis el Granaíno

Nascut en el si d’una família d’artistes granadins, va començar a realitzar actuacions per tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres.

Ha actuat amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, el Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament del disc Kantata.

Posseeix un cant pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

Juanjo de Nayeli

Cantaor de Tarragona, tot i que d’arrels andaluses, va debutar amb tan sols 15 anys a les principals penyes flamenques de Catalunya, fins traslladar-se a Barcelona per treballar amb els millors artistes.

 

Fabiola

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer el 25 de maig de l’1982 va començar a cantar des de petita en Festivals, penyes, en diferents tablaos. Ha treballat en la companyia de Cristina Hoyos, Antonio Canales, a la Companyia de Farruquito, etc.canita ‘, Luis’ El Zambo ‘o Tia Maria Bala, entre d’altres

Joves Talents del Ball de Febrer

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more