show flamenc

Joves Talents del Ball març

De 1 de Marzo fins 19 de Marzo

Entrades
Tornar als espectacles
Miguel El Rubio (1-4) Bailaor Sevillano, ha viatjat per tota la geografia espanyola participant en molts espectacles, actuant amb la Família Fernández, Ricardo Miño, Farruco, ruixar Molina, Remedios Amaya, Pastora Galván, "L'Argentina", entre altres. Destaca la seva participació a la Biennal Del Flamenc de Sevilla, l'espectacle amb Pastora Galván, la seva actuació al Festival Internacional "WOMAD" amb la Cantaora "L'Argentina" i al Festival Internacional de Flamenc en l'homenatge a Paco de Lucía al Japó. Cristina Aguilera (1-9) Bailaora Titulada en dansa espanyola pel Conservatori Carmen Amaya de Madrid. Entre les seves moltes actuacions destaquen la seva participació en la XX edició de la Biennal de Sevilla amb el seu espectacle "Cor obert", al XX Festival de Jerez amb la companyia de Fuensanta "La Moneta" i la presentació de l'espectacle "Granada" al costat de Alba Heredia a la programació de Flamenc Ve del Sud. Saray La Pitita (1-19) La carrera professional de la Pitita s'enlaira en els tablaos de Granada als 14 anys i continua la seva projecció en festivals flamencs d'Espanya i en prestigiosos tablaos de Madrid. Amb motiu del Festival Internacional de Música i Dansa de Granada (FEX), presenta al costat d'un elenc de sis artistes del cant i ball flamenc, l'espectacle Orchibé Calí (Ànima Gitana), sota la direcció artística de Rubén Campos. Saray confessa la seva passió pel flamenc, que 'des del seu més pur expressió, construeix la veritat del seu ball'. Rapico (5-19) Nascut a Palma de Mallorca, als 3 anys trepitja el seu primer escenari. Els seus mestres han estat artistes de la talla d'Antonio Canales, Farruquito, José Maya o Alfonso Llosa. La seva personalitat inquieta el porta a tenir a les seves esquenes el muntatge de diversos espectacles propis. L'últim, "Errant", estrenat amb gran èxit i totes les localitats venudes en el prestigiós "Festival Flamenc de Torrelodones". Sara Barrero (10-19) Aquest mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes amb una extensa i valuosa carrera a les seves esquenes.
Artistes

David Cerreduela (1-31)

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat també en nombrosos discos. Actualment es troba col·laborant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto (1-31)

Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a grans com Montse Cortés o Farruquito i la seva trajectòria sembla imparable.

Fabiola (1-19)

Cantaora nascuda a Arcos de la Frontera (Cadis), va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Ha actuat en festivals tan importants com el de Berlin i el Festival Flamenc de Nimes (França)

 

Juan Manzano “Coco” (1-19)

Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN, l’acompanya allà on va. Suma a això una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat. Es tracta de tota una institució del flamenc a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

Antonio Campos “Bocaillo” (1-19)

Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc flors, Olga Pericet o la Moneta. De pare granadí, posseeix un talent especial per cantar per tangos d’aquesta región.Bocaíllo

Juanjo de Nayeli (1-4)

Cantaor de Tarragona, tot i que d’arrels andaluses, va debutar amb tan sols 15 anys a les principals penyes flamenques de Catalunya, fins traslladar-se a Barcelona per treballar amb els millors artistas.anjo de Nayeli

Flamenc dancer born in Arcos de la Frontera (Cadis), studied in Cristina Heeren Foundation by the hand of La Tomasa, Paco Taranto and Esperanza Fernández. Fabiola has performed in the main flamenc festivals such as Berlin Flamenc Festival or Nimes Flamenc Festival (France)

Luis el Granaíno (5-10)

Nascut en el si d’una família d’artistes granadins, va començar a realitzar actuacions per tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres.

Ha actuat amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, el Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament del disc Kantata.

Posseeix un cant pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

Joves Talents del Ball al març

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more