show flamenc

Juliol Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Juliol a Tablao Flamenco Cordobes La calor apreta amb entusiasme, la Rambla està més animada que mai i, en caure la tarda, el seu històric tablao obre les portes que alberguen el millor flamenc de la ciutat. Continua al juliol la trobada a la Cimera del Ball.
Artistes

Juliol a Tablao Flamenco Cordobes

La calor apreta amb entusiasme, la Rambla està més animada que mai i, en caure la tarda, el seu històric tablao obre les portes que alberguen el millor flamenc de la ciutat. Continua al juliol la trobada a la Cimera del Ball.

Karime Amaya

Durant tot el mes tindrem la sort de comptar amb la passió i l’art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.

José Maya

Torna també el cor i l’elegància de José Maya. Nen prodigi nascut en una família d’artistes, inicia la seva carrera en els escenaris al Teatre Albéniz amb només nou anys, compartint cartell amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez o Enrique Morente. Considerat un dels artistes flamencs més importants del món, ha treballat al costat d’estrelles de la música internacional com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels últims anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, els Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

Juan de Juan

Al juliol comptarem amb l’emblemàtic bailaor Juan de Juan. Natural de Sevilla, Juan ha participat en els espectacles més importants en escenaris i tablaos de tot Espanya, en els Festivals de flamenc internacionals i les escenes de teatres com City Center de Nova York, Champs Elysées de París, Teatre Nacional de Milà, Teatre Nacional de Costa Rica, Teatre Belles Arts de Mèxic, Teatre Teresa Carreño de Veneçuela, Teatre Nacional de Brasília, Teatre de l’Òpera de Polònia, Teatre Bunkamura Orchard Hall de Tòquio, Teatre Sadler ‘s Wells de Londres entre molts altres.

Cant
Juan Manzano “Coco”

Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN, l’acompanya allà on va. Suma a això una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat. Es tracta de tota una institució del flamenc a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

Antonio Campos “Bocaillo”

Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc flors, Olga Pericet o la Moneta. De pare granaíno, posseeix un talent especial per cantar per tangos d’aquesta regió.

Manuel Tañé

Aquest mes també tenim la sort de comptar amb Manuel Tane, un autèntic cantaor gitano de Jerez de la Frontera. El seu cant ha estat definit com “salvatge” per artistes i crítics. Manuel porta aquesta qualificació amb orgull ja que la seva forma d’expressar el flamenc posseeix un atractiu ancestral, un sentit atàvic poques vegades oïda.

Manuel de la Nina

Jove cantaor de Jerez de la Frontera que ja ha recorregut escenaris de les principals ciutats dels Estats Units. Va debutar amb Tomasa ‘La Macanita’, Luis ‘El Zambo’ o Tia Maria Bala, entre d’altres

Maria del Mar Fernández

La cantaora gaditana Maria del Mar Fernández ja tenia una àmplia trajectòria a Espanya i l’estranger abans de conquistar al públic de l’Índia a l’estiu de 2011 amb la seva interpretació de Senyoreta, tema principal del èxit de taquilla de Bollywood rodat a Espanya Només es viu una vegada ( Zindagi Na Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar). Anys després Maria del Mar fitxa per la companyia de Paco Peña i recorre gran part del món durant quatre anys. Anglaterra, Austràlia, Nova Zelanda, Israel, EUA, Amèrica del Sud … La cantant col·labora amb primeres figures del flamenc com Antonio Canales, Carmen Cortés, Manuel Morao i el Nou Ballet Espanyol.

Guitarra

El ball i el cant, acompanyats com sempre per les millors guitarres. Presentem al nostre elenc de guitarristes per al mes de maig:

David Cerreduela

Fill del gran guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha acompanyat a Enrique Morente durant anys i ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya. El seu fill, Israel Cerreduela, segueix els passos del seu pare i del seu avi i als seus 22 anys ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat els principals teatres d’Espanya.

Tuto

Jove guitarrista amb una trajectòria que sembla imparable. Va començar a tocar a l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona i tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more