show flamenc

Miguel El Rubio i Paloma Fantova

De 16 de novembre fins 2 de Decembre

Entrades
Tornar als espectacles
Ballarins Miguel El Rubio Ballarina sevillana, ha viatjat per tot Espanya participant en nombrosos espectacles, actuant amb la família Fernandez, Ricardo Miño, Farruco, Roció Molina, Remedios Amaya, Pastora Galván, "La Argentina", entre d'altres. La seva participació a la Biennal del Flamenc de Sevilla, l'espectacle amb Pastora Galván, la seva actuació al Festival Internacional "WOMAD" amb la cantant "La Argentina" i al Festival Internacional de Flamenc en homenatge a Paco de Lucía al Japó. Paloma Fantova Paloma Fantova va començar la seva carrera professional en flamenc a l'edat de 4 anys amb el seu pare, Manuel Fantova. D'etnicitat gitana, Manuel li va transmetre la seva passió pel flamenc i li va inculcar les seves arrels al mateix temps que va treure els zapateaos amb els acords de la seva guitarra. Va fer la seva primera aparició televisiva quan tenia només 6 anys i un any més tard, Antonio Canales la va comptar com a ballarí principal i en l'obra Bailaor i Raíz. Paloma ha visitat els teatres més importants del món, com ara el Centre de la Ciutat, Plymouth i SimphonySpace a Nova York, Kennedy Center a Washington, ChampsElysses i Chayllot a París, Sadler's Wells i Queen Elizabeth Hall a Londres. Teatre de l'òpera de Craz i El Caire, Maestranza de Sevilla, Palau de la música de València, etc. També ha actuat en festivals com Festival de la Unió (2007), Biennal de Sevilla (2012), Festival de dansa de Guayaquil (Equador) - Zona Escena (2013). Sara Barrero Sara Barrero, ballarina flamenca habitual en el nostre repartiment en Tablao Flamenco Cordobes, té una extensa i valuosa carrera com a ballarina de flamenc. Sara va començar la seva carrera amb 16 anys i, en la seva extensa carrera, ha tingut nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc dels Estats Units entre molts altres i ha compartit escenari amb artistes de reconegut prestigi com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha jugat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

Cantants

Maria Carmona

El cantant solista, a més de la seva autenticitat i puresa en el cant, té un segell molt personal i particular que la fa única. Artista de cap a peus, sempre ha treballat amb els intèrprets de dansa o guitarra més importants, de Farruco a Tomatito, Joaquín Cortés, Antonio Canales i Manuela Carrasco.

Juan Manzano “Coco”.

Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i mai no deixa d’estranyar-nos any rere any.

Luis El Granaino

Nascut en una família d’artistes de Granada, va començar a actuar al llarg de Barcelona, ​​la seva primera gira a Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres.
Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata.
Té un estil pur i gitano especialitzat en Soleá, Seguiriya i Fandango.

Antonio Fernández

Trobades al Pinnacle of Dance amb Miguel El Rubio, Paloma Fantova i Sara Barrero

Durant la segona meitat del mes de novembre, Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb grans artistes de reconegut prestigi internacional a l'escenari. En aquest nou compromís amb la defensa i difusió del millor flamenc, el tablao històric ubicat a la Rambla de Barcelona, Catalunya, comptarà amb el bailaor Miguel El Rubio, les bailaoras Paloma Fantova i Sara Barrero, la cantaora María Carmona, els cantaores Antonio Fernández, El Coco i Luis El Granaino i els guitarristes David Cerreduela i El Tuto. Durant el mes de novembre, Tablao Flamenco Cordobes torna a demostrar la qualitat dels seus espectacles de flamenc a Barcelona.

 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more