show flamenc

Novembre a Tablao Flamenco Cordobes amb Choro Molina, Maria Mezcle i Paloma Fantova

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Arriba novembre a Tablao Flamenco Cordobes Barcelona i gairebé tanquem l'any amb diverses incorporacions de nivell al nostre elenc.
Artistes

Arriba novembre a Tablao Flamenco Cordobes Barcelona i gairebé tanquem l’any amb diverses incorporacions de nivell al nostre elenc.
 
Donem la benvinguda de nou a Choro Molina. Choro Molina va néixer a Huelva el 1985 i va aprendre les bases del flamenc de la mà del seu pare “El Choro”, així com amb els artistes Javier Latorre, Antonio “El Pipa”, Javier Barón, Rafael Campallo, Israel Galván i Antonio Canales. Col·laborador habitual de Tablao Flamenco Cordobes Barcelona, ​​aquest cop arriba en un moment clau en la seva carrera. Aterra després de la presentació del seu nou espectacle “Avís: Bayles de Jitanos” al Festival de Jerez i el reconeixement com a Premi Revelació. Ha presentat també la reeixida producció com figura en nombrosos festivals internacionals de prestigi, com la Biennal de Sevilla, en què va tenir un èxit arrasador, el Festival Dies de Flamenc a Tel Aviv, l’Suma Flamenca de Madrid i el Festival Flamenc d’Alburquerque, entre d’altres. És l’artista de moda del moment.
 
Al novembre vam presentar també per primera vegada a Maria Mezcle. Guardonada el 2013 al Festival Internacional de Cant de les Mines per la seva intepretació per alegries, Maria Mezcle és una de les veus amb més projecció del moment. Ha recorregut al seu primerenca edat nombrosos països com Cuba, Mèxic, Canadà, Alemanya, Rússia, Ucraïna, Holanda o el Marroc, a més d’haver participat en grans Festivals Flamencs com el Festival de Jerez o La Biennal de Sevilla i compartit cartell amb artistes com José Mercé, Pansequito, Juana la Revuelo, Miguel Poveda, Gerardo Núñez, Zambo o Esperanza Fernández. Actualment és cantaora convidada al Ballet Nacional d’Espanya i es troba preparant el seu segon disc, que presentarà en Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.
 
Acompanyant-, tindrem a Paloma Fantova de nou al novembre. Natural de Port Real, Cadis, s’inicia en el flamenc de la mà del seu pare, apareixent en televisió amb 6 anys i debutant amb Antonio Canales amb 7. La seva carrera és meteòrica, havent treballat amb alguns dels millors artistes flamencs, nom de la talla de Farruquito o Tomatito, a més d’haver actuat en teatres de tot el món. El 2013 rep el Premi Venencia Flamenca i forma part de l’espectacle “Amb Carmen Amaya en la Memòria” de Tablao Flamenco Cordobes. És una de les artistes revelació del moment. Encara jove, acumula ja elogis i èxits, gràcies a un ball racial i intens sumat a un zapateado furiós.
 
Els acompanyarà la catalana Sara Barrero, amb una extensa i valuosa carrera a l’esquena com a aval de garantia. Va començar la seva carrera amb 16 anys en Tablao Flamenco Cordobes, on va aprendre l’ofici. Ha actuat en multitud de festivals com el Festival Grec de Barcelona, ​​Flamenc pa ‘tos de Madrid, el Festival de la Unió a Múrcia, la Biennal de Sevilla, Festival Mont de Marsans o els Festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes, el Festival flamenc de Londres, el Festival flamenc de Tòquio, el Festival de Jazz de Praga, o el Festival flamenc dels EUA, entre molts altres.
 
I tanquem l’elenc de balladors / es de novembre amb Ana Pérez. Nascuda a França encara que filla d’artistes, porta 7 anys vivint a Sevilla. Amb una formació molt completa, ha actuat ja en els principals tablaos i ha estat tota una revelació dels festivals de Mont-de-Marsan i de Nimes on va presentar el seu propi espectacle. Ha col·laborat també en “Monocrom”, dirigida per Andrés Marín i amb Cristina Hall a la biennal de Sevilla el 2014. Va tancar al costat d’aquesta última al festival de flamenc de Düsseldorf el 2016 amb “Translúcid”. Autèntica flamenca, porta en ella un pes i una maduresa que impacten al públic. La novetat que aporta al ball, ve de la seva personalitat, de les seves arrels africanes i d’una cultura contemporània oberta al món.

Elenc de músics flamencs

David Cerreduela
Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat també en nombrosos discos. Actualment es troba col·laborant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.
 
Tuto
Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a grans com Montse Cortés o Farruquito i la seva trajectòria sembla imparable.
 
Manuel Urbina
Natural de Sant Fernando, Cadis. Manuel Urbina es va criar entre el ressons de música pop que emetia la guitarra del seu pare. Enamorat de la guitarra, passava les hores practicant amb entusiasme i dedicació. La seva carrera comença a destacar a partir del 2016, gràcies a les seves col·laboracions per a grans artistes com Farru o Antonio “El Choro” Molina.
 
Antonio “Canito”
Malagueny, la seva afició pel flamenc li ve donada de la mà del seu pare i amb tan sols 4 anys ja cantava per fandangos i per bulerías amb naturalitat. Jove encara, porta una trajectòria interessant, amb estades als tablaos més importants i col·laboracions en les biennals de Sevilla i Màlaga.
 
Antonio Campos “Bocaillo”
Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Junco, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Losa, Marcos Flores, Olga Pericet o la Moneta. De la mà de grans cantaores per ballar, com Manuel Tane, Antonio Villar, Rubio de Pruna o el Coco, acaba de polir el seu talent.
 
Joselito Montoya “Morenito Fill”
Joselito Montoya, més conegut com “Morenito Fill” va néixer a La Línea de la Concepció en el si d’una família gitana de llarga tradició musical. El seu avi era Joan Montoya i el seu pare Morenito d’Illora, un cantaor de reconegut prestigi criat a Barcelona. Als nou anys va gravar el seu primer disc, “Ànima Vella”, de la mà de Tomatito, Diego del Morao, Daniel Casares, Pepe del Morao, Paco Fernández, etc. No obstant això, per desig del seu pare, aquest disc, produït per Paco Ortega, no va veure la llum fins a cinc anys després. Malgrat la seva primerenca edat, Joselito Montoya ja reuneix moltes de les qualitats que un cantaor pot tenir. La veu i el sentiment que imprimeix en les seves cantes el converteixen en una cita molt especial per a tots els amants del flamenc. Torna al novembre per demostrar que ha deixat de ser una promesa.

Els espectacles de Tablao Flamenco Cordobes

Benvolgut client, estimat amic, desconegut aficionat,
La naturalesa historico-romàntica del flamenc, com a creació popular que comença a conèixer-se a mitjans del segle XlX i que els escriptors del romanticisme que visiten Espanya introdueixen en les seves narracions, s’han situat aquest fenomen musical en l’òrbita de la cultura, i de la gran literatura, a la vegada que la indústria de l’espectacle l’ha situat en un producte per a consum de masses totalment deformat. És de domini públic la perniciosa influència que el turisme massiu ha exercit en promotors, productors i artistes allunyats de l’estètica i de la formació necessàries per pertànyer a la cultura flamenca, i la calculadora premeditació amb què actuen, basat el seu comportament en l’argument que el turista “no sap” al que caldria contestar que els que no saben són ells.
Davant d’aquesta situació, el viatger i tot el que simplement s’interessi per la cultura popular autèntica, s’enfronta al repte de no deixar-se enganyar. Malauradament les fonts de coneixement no són la publicitat, ni tan sols la que ens proporciona Internet. Estem dins d’una societat intoxicada amb eslògans que són tots iguals.
Tablao Flamenco Cordobes li donarà algunes pautes:
La gestió d’un tablao, com la d’una farmàcia, han d’estar en mans d’artistes i / o experts reconeguts, aficionats autèntics com a mínim. A Madrid els trobarà amb relativa facilitat ia Barcelona igual però amb algun grau més de dificultat.
Els tablaos històrics li oferiran un retaule de la seva memòria viscuda amb els grans mestres del flamenc, alguns amb una programació escollida amb els millors intèrprets.
Tablao Flamenco Cordobes s’alinea amb aquells tablaos històrics els propietaris han estat artistes i viscut el seu món més profund i, a més d’una llista insuperable de mestres que estan en la història del flamenc és dels pocs que, a través dels anys, ha mantingut una política d’actualització permanent combinant la programació d’artistes consagrats amb la de joves talents descoberts per nosaltres.
Una altra de les característiques del nostre escenari és fer coincidir, com en els grans festivals, a grans i consagrats intèrprets en espectacles únics pel seu nivell de summa artística i de talent.
Benvolgut client, no l’hi direm nosaltres:
Pregunti als aficionats: Ells li diran què és Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more