show flamenc

Trobades en el Cim del Ball amb Karime Amaya, Susana Casas i Yiyo

De 1 de Maig fins 10 de Maig

Entrades
Tornar als espectacles
Balladors Karime Amaya Seguirem comptant amb l'art i la passió de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya. La nostra balladora defineix el seu ball com a “pur i dur” i amb ell ens mostra totes les cares del flamenc tradicional. Tòquio, Nova York, Nou Mèxic i Espanya, entre molts altres països, són solament alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus gràcies al seu ball que rezuma força i temperament. Susana Casas Susana va començar a ballar amb 8 anys formant-se amb José Galván, Matilde Coral i Manolo Marín. Va fer el seu debut a França en 1992 on va romandre per uns anys per després actuar en països com Mèxic DF, Holanda o Japó. Susana ha participat en programes de televisió com a "Venda del follet" , la pel·lícula "Flamenc" de Carlos Saura i el documental "Dansis of the world" de Discovery Channel. Susana Casa va formar part del Ballet de Cristina Clots durant sis anys, on fué ballarina principal en 2003. A l'any següent es va unir al Ballet Flamenc Andalús de Cristina Clots en els espectacles "Viatgi al Sud" de Ramón Oller i "Romancer Gitano" per José Carlos Plaza. Sara Barrero (1-11-12-16-17-18 Maig): Aquest mes s'incorporarà Sara Barrero, balladora habitual en Tablao Flamenc. Sara va començar la seva carrera amb 16 anys i en la seva extensa carrera compta amb nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc d'EUA entre molts uns altres i ha compartit escenari amb reconeguts artistes com Belén Maya, Fernando Terratrèmol o Eva La Yerbabuena. El Yiyo És un ballador de tan sol 19 anys, a causa d'haver crescut entre escenaris ha adquirit una gran tècnica i passió que ho ha fet brillar al món del flamenc. Els seus estudis en dansa clàssica i contemporània han repercutit en el seu estil permetent-li desenvolupar un ball “elegant però salvatge”, com ell mateix ho descriu. El Yiyo ha actuat en grans escenaris i tablaos recorrent Espanya, Taiwan, França i Portugal a més de compartir escenari amb grans artistes com a Estel Morente, Pitingo i Miguel Poveda.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela
Aquest Guitarrista flamenc de l’escola de Canella Trencada, una dels bressols del flamenc a Madrid i fill del famós guitarrista El Nani, ens seguirà acompanyant aquest abril per emocionar-nos amb la seva actuació.
Des que va començar la seva carrera professional ha col·laborat amb artistes com Lola Flores, Merche Esmeralda o Enrique Morente.
També ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat en nombrosos discos.

Israel Cerreduela
Aquest jove artista prové d’una família de reconeguts guitarristes, sent fill de David Cerreduela i nét del Nani. Es caracteritza per la seva frescor i delicadesa de les seves actuacions i entre els seus últims treballs es troba la participació com a guitarrista principal en l’obra Passió de Cayetana de Cecilia Gómez.

Tuto
Al maig ens seguirà acompanyant aquesta jove promesa, descendent d’una família d’artistes flamencs i que va començar la seva carrera als 14 anys. Ha treballat al costat de grans cares del flamenc com La Farruca, El Farru i Sara Baras.

Cantaores

Juan Manzano “Coco”
Aquest mes també ens acompanya Juan Manzano, El Coco, que amb la seva naturalitat i la seva canti temperamental ens mostrarà els resultats d’aquesta passió de la seva infància, el flamenc.
Es tracta de tota una institució del flamenc a Barcelona que mai para de sorprendre’ns.

Bocaillo
Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi primer germà del Porrina. Es forma com cantaor professional en Tablao Flamenc Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

Luis “el Granaíno”
Nascut del si d’una família d’artistes granadins, posseeix un canti pur i gitano. És especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango. Va començar a realitzar actuacions per tota Barcelona i la seva primera gira va ser Azerbaidjan juntament amb Tuto, Iván Alcalá i Joaquín el Follet, entre uns altres.
Ha actuat amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Saray García, Rafael Amarargo, l’Aldarull i Farruquito. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament del disc Kantata.

Maria Carmona
Pertany a les sagues familiars gitanes més importants del flamenc. Neboda dels Fesol i descendeix de Carmona de la Línia de la Concepció a Cadis (a la qual també pertanyen els Ketama). És neboda del llegendari cantaor Antonio El Ros i de la Repompa de Malága, cosina de Miguel del Ros i Gambeta de Pitita.

Manuel de la Nina
Va debutar en 2001 amb tan sol 8 anys en la Biennal de Sevilla en el Teatre López de Vega. En començar la seva carrera com a solista va actuar en diferents escenaris de Jerez com Peña Pepe Alconchel, Peña de la Bulería , Peña Oncle José de Paula o Penya el Pescaero. En 2017 ha tret al mercat un disc anomenat Passatge juntament amb companys com Rafael del Zambo, Enrique Rebli i Fernando del Morao, amb la participació especial de Diego del Morao i Manuel Graella. També va actuar en grans teatres com el Teatre Villamarta de Jerez, el Gran Teatre de Màlaga i el Teatre Fibes de Sevilla.

Trobades en el Cim del Ball al maig

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more