show flamenc

Torna el Flamenco de los Cabales a Barcelona(II)

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Un cop més, Tablao Flamenco Cordobes presenta un elenc únic a Barcelona, incorporant durant el mes de març artistes del màxim nivell: Torna el Flamenc dels Cabales. Torna a Barcelona Jesús Carmona, cridat a ser un dels nous referents del ball, prodigiós tècnicament i amb un talent natural per a la dansa, domina els registres de la flamenqueria i el follet. Català de naixement, aviat el reconeixement professional arribarà al gran públic, tot i que està ja present com a estrella en els més importants festivals i teatres del món.
Artistes

Un cop més, Tablao Flamenco Cordobes presenta un elenc únic a Barcelona, ​​incorporant durant el mes de març artistes del màxim nivell: Torna el Flamenc dels Cabales. Torna a Barcelona Jesús Carmona, cridat a ser un dels nous referents del ball, prodigiós tècnicament i amb un talent natural per a la dansa, domina els registres de la flamenqueria i el follet. Català de naixement, aviat el reconeixement professional arribarà al gran públic, tot i que està ja present com a estrella en els més importants festivals i teatres del món.

Segueix en Tablao Flamenco Cordobes Amador Rojas, artista polifacètic i d’inspiració, amb espectacles com Kahlo Caló o Mandala, ha arribat a actuar en teatres arreu del món amb gran èxit i actualment es troba participant en la producció Etern Camarón. Geni rebel i autodidacta, és un bailaor diferent.

Al costat d’ells, en línia amb el compromís de Cordobes amb els joves talents, Cordobes manté en escena a una de les promeses que més soroll està fent en el flamenc català: “El Yiyo”. Protagonista de l’espectacle El Yiyo: Somni flamenc ha actuat ja en sales històriques de Barcelona com la Sala Apolo i actua també en el cicle Catalunya Art Flamenc, compartint cartell amb emblemes del flamenc català com Mayte Martín o Duquende.

En aquest sentit també s’ha de destacar la presentació d’Águeda Saavedra, 1er Premi al Certamen de dansa de la ciutat de Riba-roja del Túria en els anys 2009, 2010 consecutivament sent becada per la companyia d’Antonio Najarro i guanyant el premi a la millor intèrpret , i la volta de Lucía Campillo, després de l’èxit aconseguit en el passat mes de desembre. Acompanyant-los en Torna el Flamenc dels Cabales, la resta del nostre elenc, protagonistes també en qualsevol escenari que trepitgen, flamencs d’elit com són: David i Israel Cerreduela, Tuto, Morenito de Íllora, Manuel Tane, Antonio Villar, Davinia Jaén, Juan Manzano “Coco” o Antonio Campos “El Bocaillo”.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more