Tornar a les notícies
maig 22, 2022

El Flamenc Festival de Londres aconsegueix el seu major edició amb la participació d’artistes habituals en Tablao Cordobes

La passada edició del Flamenc Festival de Londres s'ha convertit en l'esdeveniment d'aquest tipus de major dimensió organitzat fora de les fronteres d'Espanya. En la seva 16a edició el Flamenc Festival de Londres ha rebut la visita de més de 19.000 espectadors entre el 2 i 14 de juliol de 2019. En total es van realitzar 18 espectacles amb un total de 26 representacions en 4 localitzacions diferents i amb la participació de artistes habituals en Tablao Flamenco Cordobes com Jesús Carmona o Olga Pericet.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Flamenco Festival

La passada edició del Flamenc Festival de Londres s’ha convertit en l’esdeveniment d’aquest tipus de major dimensió organitzat fora de les fronteres d’Espanya. En la seva 16a edició el Flamenc Festival de Londres ha rebut la visita de més de 19.000 espectadors entre el 2 i 14 de juliol de 2019. En total es van realitzar 18 espectacles amb un total de 26 representacions en 4 localitzacions diferents.

 

La cita amb l’art flamenc va tenir el Sadler ‘s Wells com a seu principal i ha rebut molt bones crítiques per part de mitjans com The Independent o The Guardian. Entre els espectacles flamencs que es van poder gaudir a Londres van estar les actuacions d’artistes habituals en Tablao Flamenco Cordobes com Olga Pericet (Premi Nacional de Dansa 2018) o Jesús Carmona, que va actuar al costat del músic Savi Janiak, l’actor i coreògraf Ferran Carvajal i les ballarines de dansa Yasmin Mahmoud i Chisato Ohno.

 

Per la seva banda Sara Baras, un dels grans noms del flamenc, va estrenar el seu espectacle “Ombres” a Londres esgotant diverses nits les entrades mentre que Manuel Liñán també va esgotar les localitats amb la seva Gala Flamenca. D’altra banda, Miguel Poveda va tornar a Londres després de cinc anys sense visitar la ciutat i el pianista Dorantes va presentar l’espectacle “Flamenco meets jazz” al costat Tim Ries, saxofonista de Rolling Stones, entre d’altres grans actuacions celebrades a la programació del Flamenc Festival.

 

Amb més de 15 edicions a l’esquena, el festival ja ha superat els 250.000 espectadors i les 250 representacions convertint-se en un esdeveniment de gran envergadura a la capital britànica.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more