Tornar a les notícies
maig 21, 2022

Ana Palma organitza la seva sala d’exposició de fotografia flamenca a Barcelona

La fotografia flamenca torna a Barcelona gràcies a l'artista Ana Palma. El fotògraf va néixer a Sabadell i es va llicenciar en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb una especialització en fotografia. Ana Palma és fotògrafa que col·labora regularment amb Tablao Flamenco Cordobes i la fotografia flamenca a Barcelona.

maig 21
Tablao Flamenco Cordobes

Ana Palma

La fotografia flamenca torna a Barcelona gràcies a l’artista Ana Palma. El fotògraf va néixer a Sabadell i es va llicenciar en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb una especialització en fotografia. És experta en retratar l’art flamenc. El cap de setmana del 15 i 26 de desembre, Ana Palma presenta la seva sala d’exposició de fotografia flamenca a Barcelona. La cita serà a 23 carrer Villarroel de migdia a deu de la tarda.

Una gran cita per gaudir de la fotografia flamenca a Barcelona. Col·laboradora de la revista digital DeFlamenco.com, Ana Palma ha rebut premis com el Primer Premi del Saló Internacional de Fotografia Flamenc de la Càtedra de Flamencologia de Jerez durant els anys 2009 i 2010.

Ana Palma és fotògrafa que col·labora regularment amb Tablao Flamenco Cordobes.

 

 

 

 

Tablao Flamenco Cordobes

Flamenco Photography

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more