Horaris

Empapat de flamenc en el seu marc genuí, un tablao flamenc. Pren-te una copa durant l'espectacle al cor de la ciutat, la Rambla. O assaboreix art després d'un sopar mediterràni de qualitat gràcies al nostre Tour Gastronòmic.    

Sopa i Show
Sopar+Show
Show i Consumició
Show+Consumició
Classes de Ball
Classes

Sopar i Show

Submergeix-te en el flamenc en el seu escenari original, un tablao. Prengui una copa durant l'espectacle en un lloc situat al centre de la ciutat, la Rambla. O gaudeixi de l'espectacle després d'una festa de cuina mediterrània gràcies al nostre Tour Gastronòmic. Els seients per als espectacles en el nostre tablao seran assignats pel nostre personal durant el dia del servei i no es poden reservar amb antelació. Les reserves amb sopar tindran assignats seients preferents i la resta de seients seran assignats en estricte ordre de reserva.

Tablao Flamenco Cordobes

Sopar i Show

Oberts tot l'any, no tots els horaris estan disponibles tots els dies. Degustació de Tapes disponibles en dates i horaris seleccionats, normalment a l'estiu.

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

Show i Consumició

Els espectacles de Tablao Flamenco Cordobes són sinònim de qualitat per als professionals del món del flamenc gràcies a la seva encertada selecció d'artistes i la presència permanent de figures reconegudes d'aquest art. Els seients per als espectacles en el nostre tablao seran assignats pel nostre personal durant el dia del servei i no es poden reservar amb antelació. Les reserves amb sopar tindran assignats seients preferents i la resta de seients seran assignats en estricte ordre de reserva.

Tablao Flamenco Cordobes

Show i Consumició

Gaudirà, de forma compartida amb altres clients, del nostre internacionalment aclamat espectacle flamenc, així com d'una consumició (Cava, Sangria, Refresc, Suc o Vi).

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

Per què el nostre show flamenc?

Pel seu escenari han passat llegendes del flamenc com Camarón, Farruco, Xocolata, Manuela Carrasco o Fernanda i Bernarda, noms d'una llista interminable, que ha convertit aquest Tablao en una referència indiscutible a tota Espanya, i pas obligat per als grans artistes de flamenc a Barcelona com Miguel Poveda, Jesús Carmona, Belén López o Mayte Martín, entre moltíssims altres.

Tablao Flamenco Cordobes Barcelona, ​​dirigit des dels seus inicis per una família d'artistes, va revolucionar el model clàssic dels tablaos, renunciant a la rutina del model clàssic dels espectacles en els tablaos. Des dels seus inicis aborda una posada en escena que exhibeix la frescor original del flamenc al tablao, dins d'una estructura i presentació teatrals. També va eliminar altres hàbits denigrants per a l'artista, com el fumar durant el show, o les converses i tertúlies que eren habituals durant el show flamenc, transformant l'artista en el protagonista de la nit.

Una altra valuosíssima aportació de Tablao Flamenco Cordobes Barcelona a la concepció del tablao tradicional és la contínua variació del nostre programa artístic. Enfront de l'habitualitat d'un únic grup estable que pugui perpetuar durant anys, en Tablao Flamenco Cordobes Barcelona, ​​l'elenc varia pràcticament cada mes. És un gran avantatge, i una conseqüència natural de treballar amb els artistes més importants del panorama del flamenc actual. Aquests grans artistes de flamenc tenen molts i importants compromisos internacionals: gires, teatres en totes les parts del món ... Així la seva presència és difícil que pugui prolongar més de tres o quatre setmanes en forma continuada.

Aquesta circumstància propicia un avantatge afegit, que és la brillantor i passió de l'espectacle en el nostre Tablao, que no s'apaga amb la rutina i monotonia de la feina i la repetició quotidiana, enemics de l'art. El nostre objectiu és que el show flamenc de cada nit, en cada moment, sigui vibrant, apassionat, i sorprenent. Això sí, aquesta emoció garantida, és fruit d'un enorme treball de contractació, assajos, coordinació d'artistes ... Una cosa que és possible gràcies al fet que la direcció està en mans d'una família d'artistes del flamenc, diferència radical amb la majoria d'empreses del flamenc.

Tablao Flamenco Cordobes no viu únicament de la seva història, sinó que segueix portant actualment als millors artistes del món. Noms de la talla de Farruquito, Tomatito, Duquende, Remedios Amaya, Pepe Torres, José València, Juana Amaya, Juan Requena, el Farru, Alfonso Llosa, José Maya, Pastora Galván, Karime Amaya, Paloma Fantova, la Tana, Marcos Flores, Olga Pericet, Jesús Carmona, Amador Rojas, el Junco, Susana Casas, el Yiyo, Sergio Aranda, Juan de Juan, Belén López, Carrete, la Cañeta de Màlaga, Cancanilla, la Farruca, la Susi, la Moneta o Patricia Guerrero són només alguns dels que han passat per l'escenari de Tablao Flamenco Cordobes Barcelona en els darrers anys. Si consulta vosté qualsevol d'aquests noms a Internet, podrà valorar adequadament l'enorme envergadura artística d'aquests artistes, i per descomptat, de Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Finalment el gran valor de Tablao Flamenco Cordobes Barcelona és la seva capacitat per arribar per igual al gran coneixedor del flamenc d'arreu d'Espanya, com al visitant ocasional a Barcelona. Una cosa que és possible perquè tenim fe en que senzillament transmetent tota la bellesa del flamenc en el nostre show, sabrem convèncer els nostres espectadors, siguin coneixedors del flamenc o visitants ocasionals. Aconseguir el millor xou possible en un marc d'autenticitat i respecte al flamenc és la via més directa per poder arribar a tots els espectadors i convèncer-los a tots.

Clases de Ball

Tablao Flamenco Cordobes Barcelona ofereix una activitat única a Barcelona que permet gaudir i conèixer el flamenc des d'una aproximació única: assistir a una classe de ball.

Tablao Flamenco Cordobes

Activitat

L'activitat consisteix en una màster class impartida per una balladora professional seleccionada per Tablao Flamenco Cordobes. En aquesta classe de flamenc comptarem amb l'acompanyament d'un guitarrista flamenc de l'equip de Tablao Flamenco Cordobes. Aprendrem una petita coreografia i poc abans d'acabar la executarem sobre un genuí tablao flamenc, el més antic de la ciutat.

Aquesta activitat lúdica apropa als assistents a sentir i entendre el flamenc a través d'una experiència molt singular que es desenvolupa en el millor escenari, l'històric tablao de Barcelona, el mateix que han trepitjat les millors estrelles de la història d'aquest art.

La classe permet als assistents entendre millor les característiques d'aquest art i aporta les eines necessàries per comprendre i valorar millor la fascinant profunditat del flamenc.

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

Classes de Flamenc

Descripció

• L'activitat es realitza en el marc d'un autèntic tablao flamenc situat en plenes Rambles de Barcelona, decorat en estil nassarita per restauradors de l'Alhambra de Granada
• 60 min. de classe de ball amb bailaora professional seleccionada per Tablao Flamenco Cordobes
• Execució de la coreografia pels alumnes sobre l'escenari del tablao amb més història de Barcelona

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more
Trobeu aquí els nostres Horaris de Flamenco Barcelona Show. Estem oberts tots els dies de l'any, incloses les festes. Submergiu-vos en el flamenc en la seva etapa original, un tablao. Preneu una copa durant el saló en un lloc situat al cor de la ciutat, La Rambla. O gaudiu de l'espectacle després d'una festa mediterrània gràcies al nostre Tour Gastronòmic. Tot això en un entorn únic, envoltat de decoracions nadalenques artesanals realitzades pels restauradors oficials del famós palau nazarí de Granada, La Alhambra. Horaris Tablao Flamenco