Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Jesús Carmona, millor representant de dansa i espectacle als Lukas Awards de Londres

Els Premis Lukas del Regne Unit reconeixen les categories de Dansa, Art, Esport i Música. La millor ballarina internacional de Barcelona serà a Tablao Flamenco Cordobes durant el mes de juliol. Jesús Carmona, el ballarí més internacional de Barcelona, és novament reconegut per la seva carrera artística al món de la dansa. Aquest dimecres, es van publicar oficialment els premis 'Lukas' del Regne Unit. Aquests premis es lliuren anualment als millors treballs de dansa, art, esport i música del món llatí al país. El barceloní acaba de rebre dos premis Lukas en la categoria de Dansa: Millor Artista Internacional i Millor Producció del 2018 per'IMPETU'S '.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Jesús Carmona

Els Premis Llatins del Regne Unit reconeixen les categories de dansa, art, esport i música. La millor ballarina internacional de Barcelona serà a Tablao Flamenco Cordobes durant el mes de juliol. Jesús Carmona, el ballarí més internacional de Barcelona, ​​és novament reconegut per la seva carrera artística al món de la dansa. Aquest dimecres, es van publicar oficialment els premis ‘Lukas’ del Regne Unit. Aquests premis es lliuren anualment als millors treballs de dansa, art, esport i música del món llatí al país.

 

El barceloní acaba de rebre dos premis Lukas en la categoria de Dansa: Millor Artista Internacional i Millor Producció del 2018 per’IMPETU’S ‘. Aquest espectacle es va presentar a finals de 2015 i és al 2017 quan visita diversos llocs del món com Miami, Albuquerque, Santiago de Xile o Los Angeles. El 2018 també va participar amb’IMPETU’S ‘a Portland, Boston, Nova York, Manchester i Londres, on es van obtenir grans ressenyes de la premsa internacional i el gran reconeixement del públic. Un exemple és l’èxit reportat a The New York Times, que va aparèixer tres vegades en una sola setmana i que va ser anomenat “Un fenomen del món flamenc” pel diari.

 

Els Premis ‘Latin UK’ es van iniciar fa sis anys per reconèixer l’impacte de la cultura llatina al Regne Unit (avui és l’única cerimònia dels Premis Llatins a Europa). Aquest any 2018 la cerimònia se celebrarà el 9 d’agost a The Troxy a Londres. Abans d’aquesta cerimònia, durant tot el mes de juliol, Jesús Carmona estarà present a Tablao Flamenco Cordobes acompanyat d’altres grans artistes com Paloma Fantova, Mara Rey, Águeda Saavedra, David Cerreduela, Eugenio Santiago, Tuto, Bocaíllo, Antonio Fernández i Coco.

Reserva la teva entrada: https://tablaocordobes.es/ca/reserves

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more