Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Karime Amaya presenta el seu debut “La Fuente” a Barcelona

La ballarina Karime Amaya, descendent de "La Capitana", Carmen Amaya, va presentar el seu primer gran espectacle al SAT! a Barcelona. Karime Amaya va presentar a La Fuente el dia 24 de novembre. Karime Amaya és una de les ballarines més reconegudes del món per la seva gran tècnica, força i art, pel que fa al pur flamenc de llinatges. Molts la comparen amb la seva gran tia, Carmen Amaya, "La Capitana", una de les ballarines de flamenc més prestigioses de tots els temps, i ha sabut portar aquest nom des del començament dels seus inicis a Mèxic, el país on va néixer i en els últims anys a Espanya, és una terra on ha catapultat per importants festivals de flamenc ia Barcelona, a Tablao Flamenco Cordobes, on ha compartit escenari amb figures com Jesús Carmona, Farruquito, Juan de Juan, Pastora Galván i José Maya. Tot això sense comptar els seus recorreguts per tot el món.  

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

La Fuente

La ballarina Karime Amaya, descendent de “La Capitana”, Carmen Amaya, estrena el seu primer gran espectacle al SAT! a Barcelona. La Font de Karime Amaya s’estrena el 24 de novembre. Karime Amaya és una de les ballarines més reconegudes del món per la seva gran tècnica, força i art, pel que fa al pur flamenc de llinatges. Molts la comparen amb la seva gran tia, Carmen Amaya, “La Capitana”, una de les ballarines de flamenc més prestigioses de tots els temps, i ha sabut portar aquest nom des del començament dels seus inicis a Mèxic, el país on va néixer i en els últims anys a Espanya, és una terra on ha catapultat per importants festivals de flamenc ia Barcelona, ​​a Tablao Flamenco Cordobes, on ha compartit escenari amb figures com Jesús Carmona, Farruquito, Juan de Juan, Pastora Galván i José Maya. Tot això sense comptar els seus recorreguts per tot el món.

 

El 24 de novembre de 2018, Karime Amaya ret homenatge a la seva família i al flamenc tradicional amb La Fuente, un espectacle que s’estrena al SAT! Des de Barcelona. La bailaora va dir en un article per El Mundo que “El Cordobés cuida molt la programació i aporta el millor. No crec que només els puguin gaudir els turistes”, en referència a Tablao Flamenco Cordobes. L’espectacle de Karime Amaya està dirigit per Antonio Rey i Juan Carlos Lérida, professor de l’Institut del Teatre i ballarí contemporani, per a la direcció escènica. A més, el cante comptarà amb Mara Rey, Juañares i Ismael el Bola i el seu germà Santiago Amaya entre altres artistes.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more