Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Gema Moneo, guardonada amb la Venencia Flamenca al festival La Mistela

Gema Moneo rebrà el premi 'Venencia Flamenca' a la nova edició del 'Festival La Mistela' a Los Palacios i Villafranca (Sevilla). La jove ballarina de flamenc ha recorregut grans escenaris i tablaos a Espanya, com Tablao Flamenco Cordobes, on va compartir l'escenari amb artistes de la talla de Pastora Galván i Karime Amaya. Gema Moneo també ha participat en obres de Farruquito com "Sonería" o "Improvisao". La ballarina de flamenc de Jerez també ha viatjat per tot el món amb artistes com Joaquín Cortés, Diego del Morao, El Choro i El Farru. Tablao Flamenco Cordobes. Flamenc de Barcelona.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

La Mistela Festival

Gema Moneo rebrà el premi ‘Venencia Flamenca’ a la nova edició del ‘La Mistela Festival’ a Los Palacios i Villafranca (Sevilla). La jove ballarina de flamenc ha recorregut grans escenaris i tablaos a Espanya, com Tablao Flamenco Cordobes, on va compartir l’escenari amb artistes de la talla de Pastora Galván i Karime Amaya. Gema Moneo també ha participat en obres de Farruquito com “Sonería” o “Improvisao”. La ballarina de flamenc de Jerez també ha viatjat per tot el món amb artistes com Joaquín Cortés, Diego del Morao, El Choro i El Farru.

 

El 2018 Gema Moneo va guanyar el Premi Revelació al Festival de Jerez. La ballarina de flamenc també va estrenar el seu propi espectacle ‘El Sonido de mis días’, amb un repartiment format per artistes com Jesús Corbacho, Manuel Tañé, Miguel El Lavi i la seva aparició estel·lar del seu oncle Luis Moneo. El seu pare Jesús Agarrado, “El Guardia”, Juan Campallo i Ané Carrasco també van participar.

 

La “bailaora” rep un premi que el seu paisà María Terremoto va rebre l’any passat i que també ha estat guardonada amb artistes com Manuel València, Patricia Guerrero, Rocío Márquez i Toñi Fernández. El Festival La Mistela, que va tenir la seva primera edició el 1973, tindrà lloc entre el 29 de maig i l’1 de juny. El programa està format per artistes flamencs com María José Carrasco, Argentina i Diego Carrasco. El ballarí Gema Moneo actuarà el dia 30 de maig al Teatro Municipal Pedro Pérez Fernández a les 21:30 hores.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more