Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Tablao Flamenco Cordobes participates in ‘Rambling’, the game to attract local public to Las Ramblas in Barcelona

Les Rambles de Barcelona es van convertir en un joc el passat cap de setmana, els dies 15 i 16 de juny, a través de la iniciativa "Rambling", promoguda per Amics de la Rambla, Advanced Leisure Services i PlayVisit amb l'objectiu de "recuperar l'interès i l'orgull dels veïns" per aquesta avinguda de Barcelona. Tablao Flamenco Cordobes va participar a Rambling, una iniciativa que incloïa tres rutes interactives a través de qualsevol navegador per redescobrir La Rambla i gaudir de la ruta d'una manera totalment nova. Les rutes eren "La Rambla de la família", "La Rambla nostàlgica" i "La Rambla deshonrada". Totes les rutes van començar al Palau Moja.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Les Rambles de Barcelona es van convertir en un joc el passat cap de setmana, els dies 15 i 16 de juny, a través de la iniciativa “Rambling”, promoguda per Amics de la Rambla, Advanced Leisure Services i PlayVisit amb l’objectiu de “recuperar l’interès i l’orgull dels veïns” per aquesta avinguda de Barcelona.

 

Tablao Flamenco Cordobes va participar a Rambling, una iniciativa que incloïa tres rutes interactives a través de qualsevol navegador per redescobrir La Rambla i gaudir de la ruta d’una manera totalment nova. Les rutes eren “La Rambla de la família”, “La Rambla nostàlgica” i “La Rambla deshonrada”. Totes les rutes van començar al Palau Moja.

 

A més de fomentar el turisme i l’interès intern a La Rambla, el projecte també té com a objectiu dinamitzar i potenciar el teixit comercial, gastronòmic i d’entreteniment dels establiments, així com potenciar l’arquitectura, el patrimoni, la història i la cultura de la ruta de Barcelona. Com a part de la història de la Rambla i Barcelona, ​​Tablao Flamenco Cordobes, que el 2020 celebrarà els 50 anys de programació del millor flamenc de Barcelona, ​​no va dubtar a participar en la iniciativa de portar els secrets de la Rambla a tot tipus de públic .

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more