Tornar a les notícies
maig 21, 2022

RNE entrevista el director del nostre tablao flamenc

Radio Nacional de España (RNE) està fent un nou esforç per defensar i promocionar l'art flamenc amb el llançament del seu nou programa de ràdio "Temps Flamenco". Per a un dels seus primers programes, el programa de ràdio ha escollit entrevistar a María Rosa Pérez Casares, directora de Tablao Flamenco Cordobes, amb l'objectiu de destacar la importància d'aquest espai històric en la protecció i difusió cultural del flamenc a Barcelona i Espanya des de la seva creació. fundació l'any 1970. RNE entrevista el director del nostre tablao flamenc. Podeu escoltar l'entrevista fent clic AQUÍ.    

maig 21
Tablao Flamenco Cordobes

RNE entrevista el director del nostre tablao flamenc

Radio Nacional de España (RNE) està fent un nou esforç per defensar i promocionar l’art flamenc amb la presentació del seu nou programa de ràdio “Temps Flamenc”. Per a un dels seus primers programes, el programa de ràdio ha decidit entrevistar a María Rosa Pérez Casares, directora de Tablao Flamenco Cordobes, amb l’objectiu de destacar la importància d’aquest espai històric en la protecció i difusió cultural del flamenc a Barcelona Espanya des de la seva creació. fundació l’any 1970.

 

El programa “Tiempo Flamenco” és dirigit i presentat per Manuel Moraga, periodista amb àmplia experiència en la difusió d’aquest art. El seu objectiu és mostrar al món la riquesa del flamenc en tots els seus aspectes, no només musicals o de pilota, sinó també pictòrics, literaris o cinematogràfics, entre d’altres. L’espai també inclou una dimensió didàctica perquè la complexitat del flamenc pugui ser fàcilment entesa per tots els oients.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more