Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Dansa de Sara Barrero al Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet

La ballarina catalana Sara Barrero va presentar el seu art flamenc a l'espectacle "Nit de Tablao" del Festival Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet. Sara Barrero és la directora artística de Tablao Flamenco Cordobes i ballarina habitual de l'històric i autèntic tablao flamenc de les Rambles de Barcelona.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Flamenc-ON

La ballarina catalana Sara Barrero va presentar el seu art flamenc a l’espectacle “Nit de Tablao” del Festival Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet. Sara Barrero és la directora artística de Tablao Flamenco Cordobes i ballarina habitual de l’històric i autèntic tablao flamenc de les Rambles de Barcelona.

La ballarina de flamenc va participar en l’esdeveniment Flamenc-ON al Fòrum Aura acompanyat del cantant Miriam Vallejo (cantant que serà present a Tablao Flamenco Cordobes del 3 al 17 de maig), la guitarra de José Saucedo i la percussió de Joni Sánchez.

Durant el Flamenc-ON també hi havia conferències, espectacles de cant i concursos. Una de les actuacions més esperades va ser la de la ballarina Eva Yerbabuena, el 6 d’abril al Teatre Sagarra, que estrenava el seu espectacle “Carne y Hueso”.

Flamenc-ON és un festival organitzat per la Fundació Aura Seguros en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i que vol ser un festival de flamenc modern, atractiu i inclusiu.

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more