Tornar a les notícies
abril 10, 2019

Dansa de Sara Barrero al Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet

La ballarina catalana Sara Barrero va presentar el seu art flamenc a l'espectacle "Nit de Tablao" del Festival Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet. Sara Barrero és la directora artística de Tablao Flamenco Cordobes i ballarina habitual de l'històric i autèntic tablao flamenc de les Rambles de Barcelona.

abril 10
Tablao Flamenco Cordobes

Flamenc-ON

La ballarina catalana Sara Barrero va presentar el seu art flamenc a l’espectacle “Nit de Tablao” del Festival Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet. Sara Barrero és la directora artística de Tablao Flamenco Cordobes i ballarina habitual de l’històric i autèntic tablao flamenc de les Rambles de Barcelona.

La ballarina de flamenc va participar en l’esdeveniment Flamenc-ON al Fòrum Aura acompanyat del cantant Miriam Vallejo (cantant que serà present a Tablao Flamenco Cordobes del 3 al 17 de maig), la guitarra de José Saucedo i la percussió de Joni Sánchez.

Durant el Flamenc-ON també hi havia conferències, espectacles de cant i concursos. Una de les actuacions més esperades va ser la de la ballarina Eva Yerbabuena, el 6 d’abril al Teatre Sagarra, que estrenava el seu espectacle “Carne y Hueso”.

Flamenc-ON és un festival organitzat per la Fundació Aura Seguros en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i que vol ser un festival de flamenc modern, atractiu i inclusiu.

 

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.