Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Águeda Saavedra

Comença el seu camí com un joc amb tan sols 3 anys, però és als 8 quan ingressa al "Conservatori Professional de Màlaga per realitzar els seus estudis de Dansa Espanyola i Flamenc, traslladant-se amb tan sols 15 a Madrid i acabar els mateixos al" Conservatori Professional Carmen Amaya" amb la qualificació de SOBRESALENT.

Comença el seu camí com un joc amb tan sols 3 anys, però és als 8 quan ingressa al “Conservatori Professional de Màlaga per realitzar els seus estudis de Dansa Espanyola i Flamenc, traslladant-se amb tan sols 15 a Madrid i acabar els mateixos al” Conservatori Professional Carmen Amaya” amb la qualificació de SOBRESALENT.

És llavors quan després de guanyar el “1r PREMI DEL TAULA VILLARROSA” comença a transitar els més prestigiosos tablaos de la Capital i de la resta del país ia portar el seu ball per nombrosos festivals.

En paral·lel la seva carrera professional creix com a component de nombroses companyies, destacant la de Daniel Doña i Manuel Liñán al seu espectacle “Rew”.

Formant part també de l’espectacle “Nòmada” de Manuel Liñán.

Cia dels Pericet, Miguel Ángel Corbacho i Elena Algado, participa també en els espectacles “De Flamenca” i “Entrar al joc” de Marcos Flores, “Impetu’s” de Jesús Carmona, en la producció “Follet” per al cicle Lorca als Jardins del Generalife liderada per Manuel Liñan i Fuensanta “La Moneta”, ia l’espectacle “Simbiosis” d’Adrián Santana, com a artista convidada, que va tenir una gran acceptació al Festival de Jerez del 2019.

Solista del Ballet Flamenc d’Andalusia sota la direcció d’Úrsula López, premi artista revelació per la seva intervenció a l’espectacle “Si, vull” de la Cia. Mercedes de Córdoba estrenat al passat festival de Jerez, compaginant-ho tot amb la seva contínua formació, la seva intervenció com a solista en tablaos, festivals i amb el seu treball com a docent per tot el món, i és convidada per la Universitat d’Albuquerque per al curs 2018.

Águeda Saavedra

Tablao Flamenco Cordobes

Espectacle

Jóvenes Talentos del Baile