Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Currito de Marbella

"Currito de Marbella" és el petit d'una família de dinastia flamenca. Els seus germans Vicente Román i Simón de Marbella són dos grans cantaores, de manera que Currito de Marbella ha crescut en un ambient de cant i ball flamencs.

NOM: Francisco Román Montero “Currito de Marbella”

LLOC DE NAIXEMENT: Marbella (Màlaga)

FAMÍLIA: “Currito de Marbella” és el petit d’una família de dinastia flamenca. Els seus germans Vicente Román i Simón de Marbella són dos grans cantaores, de manera que Currito de Marbella ha crescut en un ambient de cant i ball flamencs.

TRAJECTÒRIA: Malgrat la seva joventut, Currito ja ballat per algunes de les estrelles més internacionals del flamenc, com el guitarrista José Fernández Torres “Tomatito” o el cantaor Guillermo Camps Jiménez, “Morenito d’Illora”. El 2012 va actuar com a artista convidat en la XXII edició del Festival Parapanda Folk d’Íllora (Granada). Recentment, participa en un espectacle al costat de Joselito Montoya i José Fernández “Tomatito fill”, anomenat ‘De l’tronc neixen les branques’ i presentat a Almeria, amb el qual ja han recorregut diferents sales, com ara el Teatre “La Figuera de moro” de Granada .

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more