Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Ricardo Fernández El Tete

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut l'any 2000 a Sant Roc, Badalona (Barcelona). Nascut en una família gitana, tot i que la seva joventut ha guanyat un lloc en el camp de la dansa flamenca. La força i l'elegància de la seva dansa el porten al cim i demostren una gran maduresa en cadascuna de les seves actuacions, on El Tete sempre ha estat envoltat de grans artistes de flamenc. El bailaor ha tingut nombrosos espectacles darrere d'ell des que era jove, en el qual mostra la seva emoció i admiració per la dansa i la cultura flamenques. Entre les referències i influències que ha crescut Ricardo Fernández figuren Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

Ricardo Fernández, “El Tete”, és un jove bailaor nascut l’any 2000 a Sant Roc, Badalona. Nascut en una família gitana (és el germà menor del ballarí Miguel Fernández “El Yiyo”), tot i la seva joventut, s’ha guanyat un lloc en el camp de la dansa flamenca.

La força i l’elegància de la dansa de Ricardo Fernández el porten al cim. “El Tete” mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en què sempre ha estat envoltat per grans artistes de flamenc. El bailaor ha tingut nombrosos espectacles darrere d’ell des que era jove, en el qual mostra la seva emoció i admiració per la dansa i la cultura flamenques.

En els últims anys “El Tete” ja ha actuat com a resident en sales i festivals de flamenc. Entre les referències i influències que ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà “El Yiyo”.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more