Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Mónica Iglesias

Mónica Iglesias és una ballarina nascuda a Madrid i que viu a Sevilla. Amb una àmplia formació, estudia dansa al Conservatori Professional de Danza Mariemma de Madrid i perfecciona la seva tècnica amb professors com Andrés Marín, Manuela Carrasco, Eva Yerbabuena i Rubén Olmo. L'any 2018 Mónica Iglesias va obtenir el Primer Premi i el Trofeu "Desplante" al Festival de Cante de les Mines. Ballarina de flamenc a Tablao Flamenco Cordobes. Ha visitat grans tablaos a Espanya, com Tablao Flamenco Cordobes, així com els festivals nacionals i internacionals més representatius, compartint escenari amb artistes com Patricia Guerrero, Pastora Galván, Chano Domínguez, Rocío Molina i Antonio Canales, entre d'altres.

NOM: Mónica Iglesias

LLOC DE NAIXEMENT: Madrid

Mónica Iglesias és una ballarina nascuda a Madrid i que viu a Sevilla. Amb una àmplia formació, estudia dansa al Conservatori Professional de Danza Mariemma de Madrid i perfecciona la seva tècnica amb professors com Andrés Marín, Manuela Carrasco, Eva Yerbabuena i Rubén Olmo. L’any 2018 Mónica Iglesias va obtenir el Primer Premi i el Trofeu “Desplante” al Festival de Cante de les Mines.

La bailaora va començar la seva carrera professional sota la direcció de Rafael Estévez i Nani Paños sota la direcció del cineasta Carlos Saura per a l’espectacle “Flamenco Hoy”, representat en moltes etapes de la geografia internacional com el Centre de la Ciutat de Nova York. A partir d’aquest moment, va començar a desenvolupar una carrera que la va portar a convertir-se en la primera ballarina de la companyia Antonio Gades, interpretant el paper de Carmen en l’obra “Carmen” a l’Auditori Nacional de París. A més, es va incorporar al Ballet Nacional d’Espanya sota la direcció d’Antonio Najarro, actuant en obres flamenques com “Zaguán” en importants escenaris com el Teatro de la Zarzuela de Madrid o el Teatro Bunkamura de Tòquio.

Mónica Iglesias ha recorregut grans tablaos a Espanya, com Tablao Flamenco Cordobes, així com els festivals nacionals i internacionals més representatius, compartint escenari amb artistes com Patricia Guerrero, Pastora Galván, Chano Domínguez, Rocío Molina i Antonio Canales, entre d’altres. .

L’any 2018 Mónica Iglesias va obtenir el Primer Premi i el Trofeu “Desplante” al Festival de Cante de les Mines. També va guanyar el premi “No me cuentes milongas” de coreografia en solitari 2015 al Concurs de coreografia flamenc de Madrid.

Tablao Flamenco Cordobes

Mónica Iglesias: Desplante 2018. Taranto, Festival Cante de las Minas

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more