show flamenc

Agost del 45º Aniversari en Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Arriba a Tablao Flamenco Cordobes un mes d'agost amb molta alegria i pessic. Un altre mes més amb artistes d'elit que faran retrunyir els arcs de l'històric tablao de Barcelona. Presentem per primera vegada en Tablao Flamenco Cordobes a la cantaora malaguenya Chelo Soto.
Artistes

Arriba a Tablao Flamenco Cordobes un mes d’agost amb molta alegria i pessic. Un altre mes més amb artistes d’elit que faran retrunyir els arcs de l’històric tablao de Barcelona.

Presentem per primera vegada en Tablao Flamenco Cordobes a la cantaora malaguenya Chelo Soto. Identificada amb els cants de compàs encara que tingui un ampli repertori en el seu haver, canta de forma habitual en diferents penyes, festivals i recitals tant dins com fora d’Espanya i ha treballat amb artistes de la talla de Joaquín Cortés, per exemple. Es tracta d’una de les millors veus femenines del moment.

Torna després d’un any allunyat de Barcelona l’alegria de Cadis amb el Jonc. El Jonc ha format part com a ballarí solista, de la companyia de Cristina Hoyos, representant els espectacles Camins Andalusos, Arsa i Presa, Al Compàs de Temps, Terra dins, Temps i Compàs i Yerma. Aquest últim espectacle es va representar amb el Ballet Flamenc d’Andalusia, també dirigit per la mestra Cristina Hoyos, en el qual va entrar com a ballarí solista i coreògraf, on actua des de l’any 2005 fins al 2007 com a ballarí i coreògraf dels espectacles Viatge al Sud i Romancero Gitano. A partir de 2007 comença a produir els seus propis espectacles, portant a actuar en teatres i festivals de tot el món, com el Festival de Jerez, Festival Ciutat Vella, Festival Flamenc de La Villette i Festivals de gran rellevància com el de New York, Tòquio , Paris, Berlín, Pequín, Milà, Toronto o Florència.

Torna també al tablao l’elegància i presència de la sevillana Susana Casas. Ha estat també primera ballarina de la companyia de Cristina Hoyos durant anys i ha treballat en altres companyies de prestigi, com la de Mario Maya o el Ballet Flamenc d’Andalusia. Ha treballat amb multitud de grans artistes, com Pedro Serra, Alejandro Granados o Curro Vélez i ha participat en l’pel·lícula Flamenc del prestigiós cineasta Carlos Saura. Ha rebut també multitud de premis, entre ells destaquen el Fanalet d’Or de Sevilla, el 1r Premi Nacional “Matilde Coral” (Barcelona) el 2n Premi Nacional en la categoria de ball per alegries, el 1er Premi al millor ball lliure (Cadis) o el 2n Premi al Festival Internacional de Cant de les Mines.

Prorroguen les seves actuacions amb Tablao Flamenco Cordobes també Karime Amaya i Yiyo. La primera a un punt àlgid de la seva carrera i custòdia de les essències racials de la seva àvia, la gran Carmen, després d’haver triomfat en la Suma Flamenca. I el segon després donar-se a conèixer al públic de Madrid a través també del festival la Suma Flamenca, on ha causat un gran enrenou, apareixent com a artista revelació fins i tot un un reportatge a RTVE.

Al costat d’ells, el nostre elenc de grans professionals, estrelles de qualsevol teatre del món: Sara Barrero, David Cerreduela, Israel Cerreduela, Tuto, Juan Manzano “Coco”, Antonio Campos “Bocaillo” i Josep de la Miquela.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more