show flamenc

Águeda Saavedra, Saray La Pitita i Bartolo

De 1 de febrer fins 15 de febrer

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

Àgueda Saavedra

Nascut a Nerja (Màlaga), va començar els seus estudis a l'edat de 7 anys al Conservatori de Màlaga ia l'edat de quinze anys va ingressar al Conservatori de Dansa de Madrid. Participa en el taller coreogràfic, realitzant i aprenent coreografies de mestres com Currillo, "Betty", Cristina Visús i Rocío Espada, entre d'altres. Guanyador del 1er Premi del Certamen de Dansa de la ciutat de Riba-tarja del Turia consecutivament durant els anys 2009 i 2010, que el porta a ser guardonat amb la beca de la companyia de dansa d'Antonio Najarro i guanyador del premi al millor intèrpret.

 

Saray La Pitita

Saray Fernández, conegut com Saray La Pitita, va néixer a Granada el 1988. Pertany a una saga d'artistes flamencs i és filla del guitarrista José Fernández. Als 16 anys va començar a formar-se amb artistes com Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito i Juana Amaya. A l'edat de 18 anys va començar la seva carrera professional i es va unir a l'empresa de Joaquín Cortés, amb la qual va viatjar per tot el món. A més, Saray La Pitita ha treballat amb grans artistes com Farru, Josemi Carmona, Jorge Pardo i Rubén Dantas, entre d'altres.

 

Bartolo

Manuel Jiménez, conegut artísticament com 'Bartolo', és un ballarí nascut a Sevilla que va començar al món del flamenc amb el mestre Pepe Ríos. Manuel Jiménez Bartolo es va formar com a ballarí professional amb el reconegut flamenc José Galván i al llarg de la seva carrera artística va recórrer tablaos a Sevilla, Madrid i Barcelona, ​​com el Tablao Flamenco Cordobes, on va participar en el 25è aniversari. Bartolo també ha participat com a ballarí principal en festivals de nom internacional, com ara la Biennal de Sevilla, la Cité de la Musique de París, Mont de Marsan o La Caracola de Lebrija. Durant aquests anys ha compartit escenari amb grans figures flamenques com Israel Galván, Manuela Carrasco, Juana Amaya, Tomatito, Farruquito i Sara Baras.

Saray La Pitita

Tablao Flamenco Cordobes

Artistes

Guitarristes

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Posseeix un gran cantarella flamenc i és ja capaç d’acompanyar tots els pals del flamenc. Ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el primer premi del certamen internacional de l’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament al cante per bulerías.

 

Cantaores

Loreto de Diego (1-5 i 9-15)

Loreto de Diego és una cantaora de flamenc que comença a actuar de manera professional amb 17 anys. Loreto de Diego ha treballat en importants companyies amb artistes com Antonio Reyes, Antonio Márquez, Marc Flores, Rafael Aguilar o figures de dansa clàssica com Aída Gómez. A més, també ha realitzat gires per tot el panorama internacional. El 2013 produeix i estrena l’espectacle “Em sap a canti” a la Suma Flamenca.

 

Juanjo de Nayeli

A singer from Tarragona, although with Andalusian roots, he made his debut at the age of 15 in the main flamenc clubs of Catalonia, before moving to Barcelona to work with the best artists.

 

Juan Manzano “Coco”

Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. A més posseeix una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una desbordant naturalitat. Joan és tota una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

Luis El Granaíno

Nascut en el si d’una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a l’Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

Trobades en el Cim del Ball amb Águeda Saavedra, Saray La Pitita i Bartolo

Del 1 al 15 de febrer, Tablao Flamenco Cordobés demostra en una nova ocasió el seu compromís amb el millor flamenc. L'històric Tablao situat a Las Ramblas de Barcelona i fundat el 1970 per una família d'artistes liderats per Luis Adame, tindrà el millor flamenc a Barcelona al gener durant la segona quinzena. En aquesta ocasió tindrem els ballarins Águeda Saavedra i Saray La Pitita, el bailaor Bartolo, els guitarristes Israel Cerreduela i Eugenio Santiago , la cantaora Loreto de Diego i els cantaores Luis El Granaino, Juan Manzano `Coco 'i Juanjo. Una vegada més, Tablao Flamenco Cordobés demostra el seu compromís amb el flamenc a Barcelona amb artistes de talla internacional i promeses joves a l'escenari. Bartolo, Águeda Saavedra i Saray La Pitita a Tablao Flamenco Cordobes.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more