show flamenc

Trobades a la Cimera del Ball al Setembre

De 1 fins 30 de setembre

Entrades
Tornar als espectacles
Ballarins Miguel El Rubio (El Rubio) Bailaor Sevillano, ha viatjat per tota la geografia espanyola participant en nombrosos espectacles, actuant amb la família Fernandez, Ricardo Miño, Farruco, Rocio Molina, Remedios Amaya, Pastora Galván, "La Argentina", entre d'altres. La seva participació a la Bienal del Flamenco de Sevilla, l'espectacle amb Pastora Galván, destaquen la seva actuació al Festival Internacional "WOMAD" amb la cantant "La Argentina" i al Festival Internacional de Flamenc en l'homenatge a Paco de Lucía a Japó. Karime Amaya Al juny, continuem comptant amb la infinita passió i l'art de Karime Amaya, la neboda de Carmen Amaya i una ballarina de reconegut prestigi internacional. La seva dansa produeix força i temperament i el seu art ja ha enlluernat espectadors i crítics de tot el món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Albuquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són alguns dels llocs que ja han caigut als teus peus. Belén López La seva formació en dansa clàssica, que també s'aplica a les seves coreografies flamenques, li permet realitzar les acrobàcies més espectaculars sense perdre l'autenticitat i l'estètica flamenca. Va començar la seva carrera professional durant la inauguració del carrer Carmen Amaya a Barcelona. Les seves grans condicions per a la dansa l'han portat als cinemes més importants del món des que era nena. Guanyador del Premi Desplante 2016, el premi més important de ball flamenc del món, és una de les ballarines més completes del món actual. Sara Barrero Sara Barrero, ballarina regular de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera als 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals, com ara els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el flamenc nord-americà. Festival entre molts altres i ha compartit escenari amb reconeguts artistes com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal destacar que al Festival de Valors de la Ciutat de l'Hospitalet, va guanyar el primer premi Carmen Amaya.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto

Un jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha jugat per a figures importants com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

Israel Cerreduela

Ha treballat amb prestigiosos artistes com Antonio Canales, Sara Baras i Enrique Morente, entre d’altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid i també a altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

Cantants

El Fabi

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer el 25 de maig de 1982 a Arcos de la Frontera (Cádiz). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. La Fabi ha cantat per a grans figures de la dansa i es desenvolupa perfectament en ritme cante. A més d’haver treballat per a l’empresa de Cristina Hoyos, ha estat a gairebé tots els tablaos d’Espanya.
María del Mar Fernández
La cantant de Cadis, María del Mar Fernández, ja va tenir una àmplia experiència a Espanya i l’estranger abans de conquerir una audiència índia a l’estiu de 2011 amb la seva cançó “Senyoreta”, el tema principal de l’exitosa pel·lícula de Bollywood a Espanya “Hacer vidas una vez” “(Zindagi Na Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar).
El 2013, María del Mar Fernández va publicar el seu primer àlbum en solitari “A Woman Cadiz Bollywood” i, entre moltes altres actuacions, destaca Canal Fiesta Radio, pertanyent a Radio Televisión Andalusia (LRTV).

Antonio Campos “Bocaillo”

Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des que era un nen, el seu avi era el primer cosí de Porrina. Es va formar com a cantaor professional a Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé i Antonio Vilar.

Juan Manzano “Coco”

Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cante temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i mai no deixa d’estranyar-nos any rere any.

Zambullo

José Manuel Doya, més conegut com “El Zambullo”, és un jove cantaor sorgit al barri de Verdum de Barcelona. Amb arrels de Jerez i veus pures, gitanes i sinceres. Amb tot el ressò de Jerez i un so excel·lent.
Zambullo va començar a absorbir el flamenc a la seva casa quan era nen. Als 15 anys va formar un grup musical amb familiars i amics del barri i va començar a treballar als tablaos de Barcelona, ​​incloent Tablao Flamenco Cordobes, on va actuar durant anys.

Luis El Granaíno

Nascut en una família d’artistes de Granada, va començar a actuar al llarg de Barcelona, ​​la seva primera gira a Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres.
Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata.
Té un estil gitano pur i especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

El Chispas

Rafael Jiménez “El Chispas” ha treballat amb grans artistes com Ramón el Portugués, Guadiana, Enrique del Melchor, Antonio Carmona, Alain Pérez, Caramelo, Juan Ramírez, Jorge Pardo, Víctor Mendoza, José el Francés i un llarg etcètera del món. de flamenc, jazz i música llatina, a més de col·laborar amb Giovani Hidalgo en alguns dels seus enregistraments.

Trobades a la Cimera del Ball amb Miguel El Rubio, Karime Amaya i Belén López

Tablao Flamenco Cordobes Barcelona sempre garanteix la presència dels millors artistes de la seva etapa a la Rambla. Aquest setembre seguirem amb la sèrie 'Trobades a la Cimera del Ball' amb la presència d'un elenc d'artistes que sempre figuren a la llista dels festivals de flamenc més importants del món. Gaudeix de la gran experiència del flamenc a Barcelona a Tablao Flamenco Cordobes amb BELÉN LÓPEZ, KARIME AMAYA i MIGUEL EL RUBIO, María del Mar Fernández (1-7 de setembre), La Fabi (8-30 de setembre), Sara Barrero, David Cerreduela, Israel Cerreduela, Tuto, El Coco, Bocaíllo, Luís El Granaíno, Zambuyo (7-30 de setembre) i El Chispas (1-21 de setembre).

 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more