show flamenc

Flamenc Inspiració

De 1 de Febrero fins 15 de Febrero

Entrades
Tornar als espectacles

BAILAORES

 

 

El Tete

Ricardo Fernández, conegut com El Tete, és un jove nadador nascut a Badalona al seno d’una família gitana i que, un dolor de la seva joventut, ja té el seu lloc en el terreny del flamenc baix. German del batxillerat El Yiyo Fernández, demostra a través de la seva força i elegança una gran artística artística en cada actuació, el que és valorat per obtenir grans crítics d’afeccionats i professionals del flamenc. Entre les seves referències més directes hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito o el seu germà El Yiyo.

 

 

 

Paloma Fantova

Paloma Fantova és una garantia de flamenc nascut a Cadis i que va compondre un ball a una edat molt temprana. Amb quatre anys que comença a sentir el flamenc i amb molts anys, el concurs de talents de TVE “Premios Veo Veo”. Paloma Fantova va participar en coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar actuacions per a teatres de tota la geografia internacional com a Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. L’any 2011 va participar a l’espectacle “Calé” de Joaquín Cortes i el 2012 va alterar la seva presència a Tablao Flamenc Cordobes de Barcelona amb la presentació del seu espectacle “Sensibilitats”. La bailaora també ha participat en treballs de Tomatito i a l’espectacle en homenatge a la gran balladora Carmen Amaya, produïda per Tablao Flamenco Cordoobes, junt a Karime Amaya i Pastora Galván. El gener de 2019 Paloma Fantova va presentar al Festival de Jerez el seu nou espectacle: CUNA.

 

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, bailaora habitual a Cordobes Tablao Flamenco, va començar la seva carrera flamenca amb 16 anys. Ha assegurat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals flamencs de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de flamenc d'EUA entre molts altres i ha compartit un escenari amb artistes reconeguts com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cabe principal que al Festival Joves Valors de la ciutat de l'Hospitalet, a més de ser el primer premi Carmen Amaya.

Artistes

GUITARRISTES

 

David Cerreduela

Hola del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment estem treballant amb Tablao Flamenc Cordobes Barcelona. Els 14 coneixements de la seva carrera professional van acompanyar-nos ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales a les obres de Torero o Gitano.

 

 

Tuto Fernández

Joven guitarrista nascut a Barcelona al seno d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

CANTAORES

 

 

La Tana

Cantaora sevillana que va passar anys a la seva carrera. Ràpidament es va desesperar de la seva fama i va tornar al món durant tres anys amb les companyies de dansa de Joaquín Cortés, Farruquito i Antonio Canales. Temps després, Paco de Lucía va escoltar el cant a un bar sevillà i el fitxer. La veu de La Tana va creure un protagonisme més important i participa en diversos projectes discogràfics com “Cositas Buenas” (2004) i el 2005 va presentar una venda a la primera discoteca en solitari “Tú venire a mí”, produït pel propi Paco de Lucía. Des d’aplicacions ha estat dirigit pels festivals i escenaris més importants d’Espanya i l’estranger.

 

 

 

Bocaíllo

És cantaor català del barri de Bon Pastor que ha estat dirigit pel flamenc des de petit que venia el seu primer germà del Porrina. Es forma com a cantaor professional a Tablao Flamenc cordobès treballant amb grans artistes com Karime Amay, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

 

 

Juan Manzano “El Coco”

Nacido a San Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc a la seva ADN. També té una veu prodigiosa, capaç de cantar temperamental, rico en records evocadors i una naturalitat exigent. Juan és una institució flamenca de Barcelona i no és sorprenent tot l’any durant l’any.

 

 

Antonio Fernández

Antonio Fernández és un flamenc cantaor que recruta nombrosos tabulatges, salas i festivals de tot el territori nacional i internacional i que té un escenari compartit amb grans figures del flamenc com Karime Amaya, Paloma Fantova, José Maya o Jesús Carmona entre d’altres.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more