show flamenc

Juny del 45º Aniversari del Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenco Cordobes dóna continuïtat als seus 45 anys de defensa del flamenc autèntic i de qualitat amb un nou elenc al juny amb algunes cares noves en un espectacle per als més exigents.
Artistes

Tablao Flamenco Cordobes dóna continuïtat als seus 45 anys de defensa del flamenc autèntic i de qualitat amb un nou elenc al juny amb algunes cares noves en un espectacle per als més exigents.

Presentem per primera vegada en Tablao Flamenco Cordobes a Pepe Torres. Nascut a Morón de la Frontera (Sevilla), pertany a una família d’artistes flamenc. Des de petit comença a ballar en nombroses festes, festivals i Penyes flamenques. Als 11 anys comença la seva formació en el ball amb mestres com Farruco i Rafael “El Negre”. Bailaor d’inspiració, ha viscut a casa seva els follets del flamenc i el seu art es decanta per la transició lluny del tecnisismo efectista, es destaca la seva espontània naturalitat. És el bailaor de Son de la Frontera, grup que va collir grans èxits i va rebre excel·lents crítiques (Premi a la Crítica, Madrid, Premi al millor Espectacle en Directe de l’Any) i reconeixements, a més d’estar nominats a diversos premis com els Grammy Llatins 2007 i premiats per la BBC de Londres que els anomena millor grup europeu.

Tornen a Tablao Flamenco Cordobes també Sergio Aranda i Mariví Granado, després del seu pas el passat mes d’abril pel nostre escenari, portant aires de Màlaga, la seva terra. Sergio ha actuat en infinitat de festivals i teatres nacionals i internacionals de gran importància com el Festival de Nou Barris de Barcelona, ​​la Cimera Flamenca de Madrid, el Festival World Music de Xangai, el Festival Suma Flamenca al Teatre Albéniz de Madrid, el Festival Flamenc a San Pedro del Pinatar de Múrcia (2006), el Festival Internacional de Flamenc de Berlín o la gira per Canadà i els EUA al costat del musical de Disney “el Rei Lleó” (2011). Mariví s’ha format de la mà de grans artistes de la talla de Mercedes Ruiz, Iván Vargas, Paco Mora, Pastora Galván, Eva la Yerbabuena, Oscar Quero, Joan de Joan, La Moneta, Rocío Molina, Israel Galván, Domingo Ortega, Marc flors, Alfonso Llosa, Rafaela Carrasco, Isabel Bayón, Manuel Liñán i destaquen les seves actuacions en els més importants tablaos de Madrid.

Segueix col·laborant estretament amb nosaltres un altre mes la impressionant Belén López. Nena prodigi, als cinc anys, durant la Diada de Sant Jordi, Belén va ballar en un homenatge amb motiu de la inauguració d’un carrer de Barcelona dedicada a Carmen Amaya. La seva actuació va tenir lloc en presència del senyor Pasqual Maragall, llavors alcalde de Barcelona, ​​i al costat dels cèlebres artistes Antonio Ruiz Soler “el ballarí” i Pilar López. Als set anys va guanyar el concurs televisiu “Bravo Bravísimo” i va actuar al costat del ballarí de fama internacional Ángel Corella al Teatre de Madrid. Al desembre de 1994 va ser convidada per Corella per actuar al costat d’ell en un espectacle a benefici d’UNICEF, presentat per Concha Galán al Teatre de Madrid.

Ha representat a Espanya en la Fira Internacional de Turisme “Inturfest” a Sant Petersburg diverses vegades i ha portat els seus espectacles per tot Europa: Itàlia, Espanya, República Txeca, Rússia, …

Torna a Tablao Flamenco Cordobes Àgueda Saavedra. Joveníssima promesa del flamenc, està donant que parlar per les seves actuacions en els millors tablaos nacionals i per descomptat en Tablao Flamenco Cordobes. Natural de Nerja, Màlaga, ser la guanyadora del 1er Premi al Certamen de Dansa de la ciutat de Riba-roja de Túria de forma consecutiva en els anys 2009 i 2010, el porta a ser becada per la companyia de dansa d’Antonio Najarro i guanyar el premi a la millor intèrpret. Malgrat la seva curta carrera, ha treballat ja amb figures de la talla de Manuel Liñán o Eloy i Esperanza Pericet.

Al costat d’ells, el nostre immillorable elenc de músics d’elit, protagonistes a qualsevol espectacle. La Tana, que va deixar al mestre Paco de Lucía enamorat de la seva veu en un bar sevillà; David Cerreduela, guitarrista per figures com Lola Flores, Merche Esmeralda, Enrique Morente, el Cigala o Guadiana; Morenito de Íllora, Juan Manzano “Coco”, Antonio Campos “Bocaillo”, Tuto i Iván Losada. Un gran elenc per a un mes de juny ple d’autèntic flamenc de qualitat un cop més.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more