show flamenc

Jesús Carmona i Karime Amaya

De 1 de novembre fins 14 de novembre

Entrades
Tornar als espectacles
Ballarins Jesús Carmona Va començar la seva formació als 7 anys a La Macarena i El Niño de Morón. Es va graduar en Dansa i Flamenc Espanyol a l'Institut del Teatre i la Dansa de Barcelona i va debutar al Teatre Zorrilla amb l'Orquestra del Teatre Liceu de Barcelona als primers 16 anys. Des d'aquest moment va començar la seva carrera professional part del Nou Ballet Espanyol. El 2006 va presentar el seu espectacle El Silenci de la Lluna, que va ser molt ben rebut pel públic i per la crítica. Jesús ha estat guardonat com a millor ballarí destacat al Concurs Coreogràfic de Madrid 2011 i al Trofeu Desplante del 52è Festival Internacional del Cante de les Mines de La Unió el 2012, 3r premi de coreografia al concurs de Nou Barris-2001 i esmentat Jóvenes Valores al Concurs Nacional de Dansa Flamenca de L'Hospitalet - Barcelona 2002. El 2015 estrena el seu espectacle "IMPETU'S" i ho presenta en llocs com Miami, Los Angeles o Santiago de Chile. El 2018 comença l'any amb la seva nova producció "CAMINO" i obté dos premis als Lukas Awards de Londres (millor ballarina i millor producció). Karime Amaya A Tablao Flamenco Cordobes seguim comptant amb la passió i l'art infinit de Karime Amaya, neboda / néta de Carmen Amaya i ballarina de reconegut prestigi internacional. La seva dansa produeix força i temperament i el seu art ja ha enlluernat espectadors i crítics arreu del món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Albuquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus. Laura Gonzalez Laura González és una ballarina flamenca nascuda a Madrid el 1981. Als quatre anys comença la seva carrera artística i, a l'edat de 17 anys, comença la seva carrera professional. Ella viatja per etapes per tot Espanya i punts internacionals com Japó (el 2004 balla en el famós flamenc tablao de Tòquio). El ballarí ha compartit escenari amb artistes com Farruquito, Belén Maya, Rafael Campallo, Marco Flores, Tomás de Perrate, Jesús Méndez ...
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha jugat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

Cantants

Mara Rey

Mara Rey és una cantaora nascuda a Madrid. Des de molt jove va començar a actuar a Mèxic en teatres com Bellas Artes o Coba Rubia amb el seu pare Tony Rey (guitarrista) i el seu germà Antonio Rey, reconegut guitarrista, concertista i solista. Durant anys ha treballat com a ballarina i cantaora amb Manuela Carrasco, Los Farruco, Poveda, El Pipa, Duquende, etc. També ha actuat en festivals importants com la Bienal de Flamenco o el Festival de Jerez.

Juan Manzano “Coco”

Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i mai no deixa d’estranyar-nos any rere any.

Luis El Granaino

Nascut en una família d’artistes de Granada, va començar a actuar al llarg de Barcelona, ​​la seva primera gira a Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres.
Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i està especialitzat en Soleá, Seguiriya i Fandango.

Trobades a la Cimera del Ball amb Jesús Carmona, Karime Amaya i Laura González

La primera meitat del mes de novembre, Tablao Flamenco Cordobés comptarà amb artistes d'estatura internacional a l'escenari en un nou compromís clar per garantir el millor flamenc. El tablao històric de la Rambla de Barcelona, a Catalunya, comptarà amb la presència de cantants, guitarristes i ballarins amb presència a la geografia internacional com Jesús Carmona, Karime Amaya i Laura González. Entre l'1 i el 15 de novembre, Tablao Flamenco Cordobes acollirà en la seva etapa al premiat Jesús Carmona, Karime Amaya, Laura González, David Cerreduela, Tuto, Mara Rey, Coco, Luis El Granaíno i Miguel de la Tolea. Flamenc Barcelona Jesús Carmona, Karime Amaya i Laura González.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more