show flamenc

Payos y Gitanos

De 01/05/2023 fins 30/09/2023

Entrades
Tornar als espectacles

"Payos y Gitanos" serà un festival permanent d'art, que concentrarà la saviesa artística, en una combinació d'estils i diversitat jeràrquica, amb l'Art i la Inspiració com a únic punt de referència. Aquesta és una de les fortaleses estètiques, democràtiques, que són patrimoni del tablao flamenc, en què hem intentat ser fidels des del 1970.

 

Gaudim del flamenc en una de les fonts d'origen. Sí senyor. El Tablao Flamenc.

 

 

Pol Vaquero

 

Pol Vaquero és un bailaor nascut a Còrdova i titulat pel Reial Conservatori d’aquesta ciutat andalusa. Ha estat la primera figura de la Companyia d’Antonio Canales i del Ballet Nacional d’Espanya.

 

 

 

Águeda Saavedra

 

És solista del Ballet Flamenc d’Andalusia i ha guanyat el premi a l’artista revelació en el passat Festival de Jerez, compaginant tot amb la seva contínua formació, la seva intervenció com a solista en tablaos i festivals, i amb el seu treball com a docent per tot el món, sent convidada per la Universitat d’Albuquerque per al curs 2018.

 

 

 

Carlos Velázquez

 

Ha recorregut el món sent part de les Companyies de Ballet més importants del país. A més, ha participat en les obres “Carmen” i “Il trovatore” sota les ordres de Franco Zefirelli, al costat de Belén López, i ha estat primer ballarí solista amb la seva pròpia companyia en el Teatre Muñoz Seca.

 

 

 

Cristina Soler

 

Graduada en ensenyaments professionals de Dansa Espanyola pel conservatori “Reina Sofia” de Granada. Ha estat part del “Ballet Flamenc d’Andalusia” i treballat en múltiples projectes artístics, realitzant gires nacionals i internacionals.

 

 

 

Antonio Molina "El Choro"

 

Va aprendre les bases del flamenc del seu pare “El Choro” i va ampliar la seva formació amb Manolo Marín i Javier Cruz. Actualment, ha ballat pel món i ha produït els seus propis espectacles com “GELEM” o “Mi Baile”.

 

 

 

Gema Moneo

 

Pertany a la saga flamenca de Los Moneo. Formada per importants artistes com Eva la Yerbabuena, Rocío Molina, Farruquito, Rafaela Carrasco i Belén Maya, entre d’altres. 

 

 

 

María Moreno

 

El ball de María Moreno (Cadis, 1986) és fruit de la pura evolució. Situa la seva avançada tècnica en una equilibrada posició, basant el seu missatge en l’amplitud de recursos que el seu univers creatiu li permet mostrar. Premi Artista Revelació en la Biennal Flamenc de Sevilla 2018.

 

 

 

Sara Barrero

 

Aquesta bailaora catalana comença la seva trajectòria professional a 16 anys. Ha compartit escenari amb grans artistes com Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, entre d’altres.

 

 

 

Davinia Jaén

 

Reconeguda cantaora de flamenc sevillana. Va formar part del Ballet Espanyol actuant per tot el món: Israel, Anglaterra, Turquia, Xina, Mèxic, Països de l’Est, Itàlia, Brasil, EUA, Rússia.

Artistes

logos juntos next generation 

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more