show flamenc

Cicle Joves Talents

De 24 de gener fins 15 d'abril

Entrades
Tornar als espectacles

Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona oferirà el 'Cicle Joves Talents' amb les finalistes del concurs CreArte.

Des del 24 de gener fins al 15 d'abril del 2023

 

 

Els dies 3 i 4 de desembre a Utrera (Sevilla) es va dur a terme el 2n Concurs Internacional de ball i coreografia CREARTE amb el suport institucional del seu Ajuntament i impulsat per la productora Fàbrica d'Art i els artistes Inés Rubio i Antonio Santiago 'Ñoño'.

 

 

Van concursar més de 200 participants que van mostrar un alt nivell de formació i llenguatge interpretatiu, que asseguren la supervivència del ball flamenc present i futur. Tablao Cordobes, compromès sempre (53 anys) amb els joves talents, ha ofert suport i compromís amb el concurs. Un dels premis principals és precisament un contracte de treball al prestigiós Tablao, per als guanyadors del Concurs.

 

 

Davant l'alt nivell artístic dels participants, Tablao Cordobes ha estès la seva col·laboració, i ha convidat les 6 finalistes del Concurs a participar a un 'Cicle de Joves Talents' que iniciarà el dia 24 de gener i finalitzarà el dia 15 d'abril de 2023.

 

 

El Cicle inclou dues balladores nascudes fora d'Espanya, 'La Yunko', nascuda al Japó, i Salomé Humeau, nascuda a França. Amb això, Tablao Cordobes vol deixar testimoni de la universalitat del flamenc i de la seva capacitat d'influència en qualsevol sensibilitat que estimi un art, que és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

 

 

Les guanyadores del Concurs, María Carrasco i Rocío Reyes, tancaran el Cicle.

 

 

Classificacions del Concurs i dates de programació a Tablao Cordobes

 

Primer Premi 'La Cantiña de Pinini':

 

Maria Carrasco 1 al 15 d'abril

Rocío Reyes 1 al 15 d'abril

 

Segon Premi:

 

Carmela Riqueni 20 febrer al 5 de març

 

Finalistes:

 

Salomé Humeau 24 gener al 5 de febrer

La Yunko 24 gener al 5 de febrer

Lorena Oliva 15 al 31 de març

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more