Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Artistes regulars de Tablao Flamenco Cordobes comparteixen el seu art al Jaen Flamenco Festival

El passat diumenge 18 de novembre va finalitzar la segona edició del Festival de Flamenc de Ciutat de Jaén, un esdeveniment que durant quatre dies va omplir la ciutat andalusa amb la cultura flamenca. En aquest festival han participat artistes habituals en Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona, com els ballarins Hugo López i Karime Amaya. Ambdós ballarins van compartir el seu coneixement de ball flamenc a través de dues classes magistrals a l'Escola d'Art Flamenc 'El Tabanco'. A més, la ballarina Karime Amaya també va participar com a artista convidada a l'espectacle per la cantant Encarna Anillo, que va tenir lloc el divendres 16 de novembre al Teatre Infanta Leonor.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Hugo López i Karime Amaya

Karime Amaya és una artista que transmet a la seva sang l’herència de la seva magnífica tia Carmen Amaya, La Capitana. El ballarí va debutar a l’edat de nou anys amb la companyia dels seus pares, la ballarina Mercedes Amaya i el guitarrista Santiago Aguilar. Karime Amaya ha participat en festivals arreu del món com el Festival Internacional de Flamenc d’Albuquerque a Nou Mèxic. També ha actuat en països com Equador, França i Japó entre d’altres. A més, el 24 de novembre de 2018, presentarà la seva primera producció individual, ‘La Fuente’, al SAT Teatre de Barcelona.

Tablao Flamenco Cordobes

Hugo López des dels seus inicis demostra la seva passió pel flamenc

Hugo López és un bailaor que recentment va guanyar el Premi Desplante al Festival de Cants de les Mines en el XXII Concurs de Ball. Nascut a Còrdova, Hugo López mostra des de molt jove la seva passió pel flamenc i el 2003 guanya el Premi Ciutat de Córdoba. A més, el 2006 també va guanyar el primer premi al Concurs Nacional Villa de Mijas i el 2008 el premi al millor espectacle al Festival de Jerez amb “Flamenco XXI: Ópera, café y puro”.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more