Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Manuel Cazas

Manuel Cazas, natural d'Hervás (Càceres), s'inicia en el món de la guitarra a una edat avançada, amb 16 anys, de forma autodidacta. Ràpidament es converteix en la seva passió i vocació i es trasllada a Madrid per créixer en el món professional, al Colmao La Soleá, on podrà acompanyar a artistes de la talla de Rancapino, Pansequito, Cancanilla o Lluís el Zambo, entre d'altres.

Manuel Cazas, natural d’Hervás (Càceres), s’inicia en el món de la guitarra a una edat avançada, amb 16 anys, de forma autodidacta. Ràpidament es converteix en la seva passió i vocació i es trasllada a Madrid per créixer en el món professional, al Colmao La Soleá, on podrà acompanyar a artistes de la talla de Rancapino, Pansequito, Cancanilla o Lluís el Zambo, entre d’altres.

No és fins més endavant quan comença a acompanyar també al ball, gràcies a l’escola Amor de Déu, on fa els primers passos com a guitarrista per ball, arribant a treballar amb balladors i balladores tan importants com Rafael de Carmen, Pepe Torres, La Farruca , El Carpeta, els Moneo, Belén Maya, Merche Esmeralda, Pastora Galván, Belén López, Belén Fernández, Manuel Liñán, Marcos Flores, Oscar dels Reis, Joan dels Reis, Dani Navarro, Saray dels Reis, Claudia Cruz, El aldarull, la Moneta, Manuel Reyes i Jairo Barrull, entre molts altres.

A més de la seva faceta com a acompanyant, Manuel Caces és un gran compositor, sent l’autor dels espectacles “Entre parets”, de Rocío Molina; “Turquesa com la llimona” de Rocío Molina; “Dones” amb Mario Maya, Merche Esmeralda, Rocío Molina i Belén Maya i “Tot canvia” amb Manuel Liñán, Belén López i Pastora Galván.

La gran experiència de Manuel Caces com a acompanyant i el seu versatilitat li han obert les portes als més importants escenaris del panorama flamenc al món, com el tablao El Flamenc a Tòquio, Casa Potes o Corral de la Moreria a Madrid, els Galls a Sevilla i Tablao Flamenco Cordobes a Barcelona. Ha actuat també en els festivals flamenc més importants del món: La Biennal de Sevilla, Mont-du-Marsan Flamenc Festival, el Festival Internacional de Cant de les Mines, la Biennal de Buenos Aires, El Grec i el Festival d’Alburquerque, a més de visitar teatres de tot el món de gira: EUA, la Xina, el Japó, Suècia, França, Anglaterra, Turquia, Taiwan o el Líban.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more