Tornar a les notícies
maig 21, 2022

Tablao Flamenco Cordobes participa amb dos grans espectacles al Festival Ciutat Flamenco de Barcelona

El millor flamenc de Barcelona tornarà a tenir una cita ineludible amb els crítics i els seguidors del proper mes de maig. El Festival Ciutat Flamenco, organitzat per Taller de Músics, és un dels grans esdeveniments flamencs de Barcelona i Espanya i arribarà a la seva vint-i-sisena edició l'any 2019. Actualment es considera una de les festivitats que investiguen el flamenc i el descobriment de noves formes i artistes. En aquesta nova edició, Tablao Flamenco Cordobes participarà amb dos espectacles en el seu clar compromís per a la defensa i difusió del flamenc que se celebrarà els dies 19 i 26 de maig. L'històric local de Las Ramblas comptarà amb els ballarins Karime Amaya, Paloma Fantova i Juan de Juan i el guitarrista David Cerreduela, entre d'altres grans artistes de flamenc.

maig 21
Tablao Flamenco Cordobes

Ciutat Flamenco

El millor flamenc de Barcelona tornarà a tenir una cita ineludible amb els crítics i els seguidors del proper mes de maig. El Festival Ciutat Flamenco organitzat pel Taller de Músics és un dels grans esdeveniments flamencs de Barcelona i Espanya i arribarà a la seva vint-i-sisena edició l’any 2019. Actualment es considera una de les festivitats que investiguen el flamenc i el descobriment de noves formes i artistes. En aquesta nova edició, Tablao Flamenco Cordobes participarà amb dos espectacles en el seu clar compromís amb la defensa i difusió del flamenc que se celebrarà els dies 19 i 26 de maig. L’històric local de Las Ramblas comptarà amb els ballarins Karime Amaya i Paloma Fantova, el bailaor Juan de Juan i el guitarrista David Cerreduela, entre altres grans artistes de flamenc.

 

 

 

La pròpia organització destaca que l’evolució del gènere “no hauria estat el mateix” sense l’existència del flamenc a Barcelona, ​​ciutat on hi ha hagut esdeveniments històrics que han marcat la trajectòria d’aquesta manifestació cultural (com el naixement de grans artistes i les actuacions dels millors artistes). Ciutat Flamenc és un esdeveniment ja inevitable per als amants del flamenc que busquen gaudir de grans artistes, així com descobrir noves figures.

 

 

 

El 2019, any en què se celebra el 40 aniversari del Taller de Músics, el festival acollirà la primera edició del Congrés sobre Flamencologia i Pedagogia Flamenca. El Festival Ciutat Flamenc comptarà amb artistes com Miguel Poveda, Chicuelo, María Terremoto, Antonio Lizana, Rocío Márquez, Pere Martínez, Iberiana, Antonio Rey i La Chana, entre d’altres.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more