show flamenc

Águeda Saavedra, Saray La Pitita i Tete Fernández

De 16 de gener fins 31 de gener

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

Àgueda Saavedra (20 de gener - 31 de gener)

Nascut a Nerja (Màlaga), va començar els seus estudis a l'edat de 7 anys al Conservatori de Màlaga ia l'edat de quinze anys va ingressar al Conservatori de Dansa de Madrid. Participa en el taller coreogràfic, realitzant i aprenent coreografies de mestres com Currillo, "Betty", Cristina Visús i Rocío Espada, entre d'altres. Guanyador del 1er Premi del Certamen de Dansa de la ciutat de Riba-tarja del Turia consecutivament durant els anys 2009 i 2010, que el porta a ser guardonat amb la beca de la companyia de dansa d'Antonio Najarro i guanyador del premi al millor intèrpret.

 

Saray La Pitita

Saray Fernández, conegut com Saray La Pitita, va néixer a Granada el 1988. Pertany a una saga d'artistes flamencs i és filla del guitarrista José Fernández. Als 16 anys va començar a formar-se amb artistes com Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito i Juana Amaya. A l'edat de 18 anys va començar la seva carrera professional i es va unir a l'empresa de Joaquín Cortés, amb la qual va viatjar per tot el món. A més, Saray La Pitita ha treballat amb grans artistes com Farru, Josemi Carmona, Jorge Pardo i Rubén Dantas, entre d'altres.

 

Tete Fernández

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut l'any 2000 al cor d'una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el flamenc escena de ball. La força i l'elegància de la dansa de Ricardo Fernández el porten al cim. "El Tete" mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en què sempre ha estat envoltat per grans artistes de flamenc. En els últims anys "El Tete" ja ha actuat com a resident en sales i festivals de flamenc. Entre les referències i influències que ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

Saray La Pitita

Tablao Flamenco Cordobes

Artistes

Guitarristes

 

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Posseeix un gran cantarella flamenc i és ja capaç d’acompanyar tots els pals del flamenc. Ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el primer premi del certamen internacional de l’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament al cante per bulerías.

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

Cantaores

 

Loreto de Diego

Loreto de Diego és una cantaora de flamenc que comença a actuar de manera professional amb 17 anys. Loreto de Diego ha treballat en importants companyies amb artistes com Antonio Reyes, Antonio Márquez, Marc Flores, Rafael Aguilar o figures de dansa clàssica com Aída Gómez. A més, també ha realitzat gires per tot el panorama internacional. El 2013 produeix i estrena l’espectacle “Em sap a canti” a la Suma Flamenca.

 

Juanjo de Nayeli

Cantaor de Tarragona, tot i que d’arrels andaluses, va debutar amb tan sols 15 anys a les principals penyes flamenques de Catalunya, fins traslladar-se a Barcelona per treballar amb els millors artistes.

 

Juan Manzano “Coco” Natural de Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. A més posseeix una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una desbordant naturalitat. Joan és tota una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

Antonio Campos Bocaíllo Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà del Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

Trobades a la cimmera del Ball amb Águeda Saavedra, Saray La Pitita i Tete Fernández

Del 16 al 31 de gener, Tablao Flamenco Cordobes torna a mostrar el seu compromís amb el millor flamenc. L'històric Tablao de Las Ramblas de Barcelona, fundat el 1970 per una família d'artistes liderats per Luis Adame, tindrà el millor flamenc de Barcelona al gener durant la segona quinzena. En aquesta ocasió tindrem els ballarins Águeda Saavedra i Saray La Pitita, la ballarina Tete Fernández, els guitarristes Eugenio Santiago i Israel Cerreduela, la cantaora Loreto de Diego i els cantaores Antonio Campos 'Bocaíllo', Juan Manzano 'Coco' i Juanjo. Una vegada més, Tablao Flamenco Cordobes torna a demostrar el seu compromís amb el flamenc amb artistes de talla internacional i promeses joves a l'escenari.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more