show flamenc

El flamenc tradicional i actual

De 1 des fins 13 des

Entrades
Tornar als espectacles

Al desembre Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb un elenc de talla internacional encapçalat pels balladors Adrián Santana, Karime Amaya i Águeda Saavedra. De l'1 a el 13 de Desembre Tablao Flamenco Cordobes presenta a Barcelona un elenc carregat d'artistes de talla internacional. Els balladors flamencs estaran acompanyats a l'històric tablao de la Rambla de la cantaora Loreto de Diego, els cantaores Luis de la Fefa, Bocaíllo i Miguel Rosendo així com dels guitarristes Just Fernández El Tuto i Eugenio Santiago.

 

 

 

balladors

 

 

Adrián Santana (excepte el 13 de desembre)

Adrián Santana comença la seva formació als 9 anys amb el seu oncle, el gran bailaor malagueny Pepito Vargas. Ha format part de companyies de Dansa com les de Manuel Liñán, Carlos Saura o Rocío Molina i ha compartit escenari amb artistes com Pastora Galván, Nani Draps, Rafael Estévez. El 2010 Adrián Santana va rebre el segon Premi de l'XIX Certamen de Coreografia de Dansa Espanya i Flamenc de Madrid amb la seva peça "Sempre em passa el mateix". El bailaor malagueny ha actuat en festivals com la Biennal de Sevilla, el Festival de Jerez, Festival de Londres, Festival de Nova York o el Festival d'Albuquerque.

 

 

Karime Amaya

Karime Amaya, membre de la família Amaya, és la neboda de Carmen Amaya, La Capitana, la ballarina més famosa de tots els temps. La bailaora debutar als nou anys i, des de llavors, la seva carrera artística ha anat creixent, actuant en festivals i teatres d'arreu del món com Estats Units, Japó, Mèxic, França o els festivals de flamenc més importants d'Espanya, entre molts altres llocs. A més, el passat mes de novembre de 2018 Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al SAT Teatre de Barcelona: La Font.

 

 

 

Águeda Saavedra

La bailaora Águeda Saavedra va néixer a Màlaga i inicia els seus estudis als 7 anys al conservatori d'aquesta ciutat. Als 15 anys ingressa al Conservatori de Dansa de Madrid i creix amb mestres "Betty", Cristina Visús, Currillo o Rocío Espasa entre d'altres. Àgueda Saavedra va ser guanyadora del primer premi en el Certamen de Dansa de la Ciutat de Riba-roja d'el Turio el 2009 i 2010 i aconsegueix una beca de la companyia de dansa d'Antonio Najarro. La bailaora ha recorregut amb el seu ball flamenc països de tota la geografia internacional com els Estats Units, Anglaterra o Itàlia. A més, ha treballat amb grans artistes com Jesús Carmona, amb el qual ha visitat escenaris de la Xina i Dubai entre d'altres amb l'espectacle impetus. L'artista també ha participat en la sèrie 'Crema Madrid', que recorre la vida d'Ava Gardner.

Artistes

guitarristes

 

 

 

Tuto

 

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

 

 

Eugenio Santiago

 

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Eugenio Santiago ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el primer premi de l’Certamen Internacional de l’Hospitalet i també el Primer Premi a l’Millor Acompanyament a l’Cant per Bulerías. Eugenio Santiago ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Farru, Juan de Juan, Belén López, Morenito d’Illora, Joselillo Romero o Simón Roma entre molts altres.

 

 

 

 

 

cantaores

 

 

 

Loreto de Diego

 

Loreto de Diego és una cantaora de flamenc que comença a actuar de manera professional amb 17 anys. Loreto de Diego ha treballat en importants companyies amb artistes com Antonio Reyes, Antonio Márquez, Marc Flores, Rafael Aguilar o figures de dansa clàssica com Aída Gómez. A més, també ha realitzat gires per tot el panorama internacional. El 2013 produeix i estrena l’espectacle “Em sap a canti” a la Suma Flamenca.

 

 

 

 

 

Miguel Rosendo

 

El cantaor flamenc Miguel Rosendo, va començar la seva trajectòria professional en penyes com La Penya La Perla, La Penya Juanito Villar, La Penya Enric El Bessó. L’artista, cantaor en Tablao Flamenco Cordobes, es va traslladar al Japó durant 4 anys aproximadament, on va treballar en la companyia de Yoko Komatsubara i altres empreses japoneses. A el tornar a Espanya va treballar amb grans artistes de flamenc com Cristina Hoyos, Javier Baró, Antonio El Pipa, Israel Galván, Andrés Peña o Edu Guerrero entre d’altres, amb els quals va recórrer nombrosos teatres i festivals d’Espanya i de tota la geografia internacional com el Japó , Israel, França, Itàlia, els Estats Units o Xile.

 

 

 

Luis de la Fefa

Luis Fernández és un cantaor flamenc nascut a Barcelona el 1990. Des de primerenca edat va començar a sentir el flamenc i amb 4 anys va començar a cantar tangos amb el seu oncle Juaneke. Amb 14 anys va començar a cantar de manera professional i a partir dels 18 a treballar en tablaos flamencs.

 

 

 

Bocaíllo

Aquest cantaor català de barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà de l’Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more