show flamenc

Març 2016 Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Com cada mes, Tablao Flamenco Cordobes presenta un elenc excepcional per als amants d'aquest art, presentant en exclusiva en un tablao primeres figures del panorama internacional.
Artistes

Pastora Galván & José Maya en Tablao Flamenco Cordobes, Flamenc Barcelona

Com cada mes, Tablao Flamenco Cordobes presenta un elenc excepcional per als amants d’aquest art, presentant en exclusiva en un tablao primeres figures del panorama internacional.

Torna a les taules de Cordobes Pastora Galván, prestigiosa bailaora sevillana. Amb el flamenc en el seu cognom, germana del inimitable Israel Galván i filla del mestre José Galván. Capaç de la dansa més avantguardista, és també hereva de la tradició més rància de Triana i conviuen en la seva dansa de forma natural.

Torna també a Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona José Maya a partir del 22 de març. Nen prodigi nascut en una família d’artistes, inicia la seva carrera en els escenaris al Teatre Albéniz amb només nou anys, compartint cartell amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez o Enrique Morente. Considerat un dels artistes flamencs més importants del món, ha treballat al costat d’estrelles de la música internacional com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels últims anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, els Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

També ens acompanyarà fins al dia 22 El Yiyo, una de les promeses que més soroll està fent en el flamenc a Barcelona. Ja consagrat al costat dels més importants artistes d’aquest art gràcies al Festival La Suma Flamenca de Madrid, on va recollir un gran èxit i ha passat a ser considerat una de les cares més importants del flamenc emergent amb tan sols 19 anys.

Ens visita de nou Sara Salat, cantaora de Jerez, després de la seva última visita a 2010. Amb una llarga carrera a l’esquena, ha treballat en teatres de tot el món (Canadà, Japó, Grècia, Mèxic, EUA, …) amb projectes de primer nivell artístic, com els seus recents col·laboracions amb les Orquestres Simfòniques de Navarra i de la Comunitat de Madrid per interpretar El Amor Brujo del mestre M. de Falla.

Al costat d’ells, un elenc ple de grans professionals, protagonistes en qualsevol escenari que trepitgin. Grans bailaoras com Lucía Campillo o Sara Barrero, guitarristes de la talla del mestre David Cerreduela, molt ben acompanyat pel seu fill Israel Cerreduela i Antonio Santiago “Ñoño” i cantaores que ens faran passar grans nits de flamenc a Barcelona: Juan Manzano “Coco” , Antonio Campos “Bocaillo” i Jonathan Reis.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more