show flamenc

Cicle de grans intèrprets II a octubre

De 01/10/2024 fins 31/10/2024

Entrades
Tornar als espectacles
TABLAO FLAMENCO CORDOBÉS és un dels locals de flamenc més reconeguts i icònics d'Espanya, famós per la seva excepcional programació artística, que canvia aproximadament cada 20 dies. El seu escenari ha estat testimoni de l'actuació dels artistes de flamenc més importants d'Espanya i Catalunya, així com de joves talents emergents que estan revolucionant el món del flamenc. Aquest mes, Tablao Flamenco Cordobés presenta una captivadora selecció de ballarins reconeguts, sovint acompanyats per altres promeses del flamenc. Submergeix-te en un espectacle on l'energia es troba amb l'experiència, la joventut amb l'audacia i la tradició amb l'art. Cada espectacle està dissenyat com una experiència única, esperada amb entusiasme pels nostres distinguits convidats. Gaudeix del flamenc autèntic en aquest llegendari tablao.
Artistes
MANUEL LIÑAN
Manuel Liñán és un bailaor, director i coreògraf flamenc que destaca per la puresa i passió que transmet al seu ball. Després d'anys de recerca, ha aconseguit portar la dansa flamenca a un nivell d'avantguarda, tot combinant la genialitat i la senzillesa. Els seus espectacles es caracteritzen per un domini absolut de l'espai escènic i la seva capacitat per crear nous paradigmes al flamenc.
Ha tingut reconeixements importants com el Premi Revelació del Festival de Jerez, tres Premis Max com a millor intèrpret masculí de dansa i el prestigiós Premi Nacional de Dansa el 2017.
Acaba d'estrenar el seu nou espectacle “Muerta de Amor” al teatre de la Maestranza. Una obra d'una intel·ligència coreogràfica i bailaora extraordinària, però també d'una sensibilitat arrabassadora, on es fa un relat sobre l'amor sense barreres ni prejudicis.

JUAN TOMÁS DE LA MOLIA
Juan Tomás de La Molía va néixer a Trebujena, Cadis. Als sis anys va començar a fer classes a la Penya Xoriguers de Jerez de la Frontera, on va aprendre sobre el ball per buleries. Amb només set anys, la bailaora Carmen Cortés li va demanar que actués al final d'un espectacle als Jardins de Sabatini de Madrid. El 2009 va ingressar a l'Acadèmia Sevillana José Galván, on va començar a formar-se en diferents pals del flamenc. Aquest mateix any participa a l'espectacle “En clave de Sol”. El 2010 va ser elegit per formar part de l'elenc dels tretze millors nens flamencs d'Andalusia per participar al programa de televisió “El meu Primer Olé”. El 2013 va ser elegit cos de ball de la primera edició del programa de televisió “Es diu Copla Junior”. El 2014, va guanyar una beca de flamenc per rebre classes intensives durant un mes amb Javier Barón i Milagros Mengíbar a la Fundació Sevillana Cristina Heeren. El 2016 va guanyar el segon premi del Concurs Andalús de Joves Flamencs de la Federació de Penyes Flamenques de Sevilla. Aquest mateix any comença a participar com a bailaor amb la Banda Morisca, amb la qual realitzaria una gira per Europa el 2017.

ÁGUEDA SAAVEDRA
Águeda Saavedra va començar la seva carrera a la dansa a una edat primerenca, estudiant Dansa Espanyola i Flamenc al Conservatori Professional de Màlaga als 8 anys.
Amb el temps, va obtenir diversos reconeixements i va actuar en tablaos i festivals destacats. Va formar part de companyies com la de Daniel Doña i Manuel Liñán. A més, es va exercir com a solista al Ballet Flamenc d'Andalusia sota la direcció d'Úrsula López, on va rebre el Premi Artista Revelación per la seva destacada actuació a l'espectacle “Sí quiero” de la cia. Mercedes de Córdoba estrenat al Festival de Jerez 2022. El 2023, va estrenar el seu primer espectacle en solitari, “Venero”, al Festival de Jerez. La seva passió per la dansa l'ha portat a compartir el seu art com a docent a diverses parts del món.

VANESA COLOMA
Vanesa és una bailaora madrilenya que ha realitzat la seva formació al Reial Conservatori de Dansa de Madrid. Ha crescut ballant als principals tablaos de la ciutat de Madrid. La seva força i naturalitat al ball, l'han portat a col·laborar amb artistes de primera línia com Alfonso Losa, Rocío Molina, Belén Maya, Jesús Carmona i Manuel Liñán entre d'altres.
El 2012 estrena la seva obra “FlamenKlorica” una proposta escènica que es va convertir en finalista del Certamen de Coreografia de Madrid. El 2023 estrena el seu segon espectacle “CASTIZA” al Festival de Jerez, recorrent prestigiosos festivals com: Festival Flamenc Madrid, Suma Flamenca, Festival Flamenc d'Alburquerque als Estats Units.
Va obtenir grans mencions com: Semifinalista del Concurs Internacional del Cant De les Mines el 2017 i Guanyadora del Premi Nacional de la “Perla de Cadis” per Alegries el 2008.

SUSANA SÁNCHEZ
Susana Sánchez va començar la seva formació a la prestigiosa Acadèmia de ball de María Jesús Ocaña 'Marichu', a Granada, on va anar adquirint els seus primers coneixements sobre el ball flamenc. Posteriorment, va rebre ensenyaments d'artistes destacats com Eva La Yerbabuena, Jose Antonio, Isabel Bayón, María Jiménez i Andrés Marín. El 2003, va fer un pas important en la seva formació en unir-se al primer curs del Centre Flamenc d'Estudis Escènics de Mario Maya a Granada. Es va submergir en disciplines clàssiques, història del flamenc i anàlisi musical, amb la qual cosa completa una excel·lent formació artística que demostra el seu gran coneixement i talent als escenaris.

IRENE MORALES
Bailaora i coreògrafa nascuda a Granada. Titulada pel Conservatori Professional de Dansa Reina Sofia de Granada. Als 16 anys posa rumb a Madrid per ingressar al Conservatori Superior de Dansa María d'Àvila i compaginar-ho amb participacions destacades com són “La Jota” de Carlos Saura, companyia de Miguel Angel Berna o de Rafael Aguilar entre d'altres. Als 18 anys realitza el seu primer espectacle en solitari "Ánima" coreografiant 12 artistes en escena. Més tard rep la trucada d'Eva Yerbabuena per participar a l'espectacle "Lorca i la Passió" als jardins del Generalife dirigit per Marina Heredia. El 2023, obté el premi a Ballarina Excel·lent, atorgat per l'AISGE, del Certamen de Coreografia de Dansa Espanyola i Flamenc de Madrid, on a més guanya el segon premi en la categoria de Solo. A més, obté el premi Festival Flamenco Madrid i el premi Residència In Progress de Flamenco Festival. El 2024 és guardonada amb el primer premi de coreografia grupal al Certamen de Dansa Espanyola i Flamenc de Madrid. Aquest recent estiu va ser semifinalista del prestigi Concurs de Cant de les Mines.

ZAIRA PRUDENCIO
Zaira Prudencio és una talentosa bailaora de flamenc que ha deixat la seva empremta als escenaris de Sevilla i Madrid. Ha participat en dos espectacles del famós pianista Andrés Barrios, així com al prestigiós Festival de Passió pel Flamenc a Extremadura. Va rebre una beca de la Fundació Cristina Heeren al Concurs Manolo Soler 2022 i ha continuat la seva formació al Centre Flamenc i Dansa de Jesús Ortega a Badajoz.
Entre els seus èxits més destacats es troben el Primer Premi al I Concurs de Tablao del Centre Cultural Madrid i el Primer Premi al Concurs de Tablao de les Carboneras a Madrid.
Va participar al Festival de Mont de Marsan 2024 amb l'espectacle “Vinc de la meva Extremadura” del guitarrista extremeny Miguel Vargas ia la IV edició de la Suma Flamenca Jove.
Zaira continua captivant el públic amb la seva passió i destresa en l'art flamenc, consolidant-se com una figura prominent a l'escena flamenca actual.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more